Primoraće vas da gledate! (FOTO)

Hteli ne hteli, a očigledno niste hteli da gledate, gledaćete IGTV!

Primoraće vas da gledate! (FOTO) Foto: MONDO portal / Instagram

Instagram je pompezno predstavio svoj novi projekat za prikaz, pretragu i objavljivanje dužih video klipova, koji je nazvao IGTV. Izgleda da korisnici nisu baš dobro reagovali na nju, mada niko sa sigurnošću ne može da tvrdi zašto je to tako, ali Instagram je rešio da nas sve, koji smo na mreži, primora da gledamo IGTV objave.

Pročitajte i ovo: Instagram najzad zabranio sporne slike

IGTV klipovi prikazivaće se svim korisnicima među uobičajenim Instagram sadržajem, samo što će biti označeni sa IGTV oznakom. IGTV klipovi traju do sat vremena, tako da će klipovi prikazani u okviru Instagram aplikacije biti samo skraćena verzija originalnog sadržaja, koji će moći da se pogleda klikom na oznaku u donjem, levom uglu IGTV klipa u okviru Instagram aplikacije. GSMArena navodi da nema preciznih podataka o tome kad će se IGTV integrisati u Instagram, ali da će se to, po izvoru tog sajta, svakako desiti vrlo brzo.

S druge strane, The Variety smatra da Instagram tj. Facebook preko svoje Instagram aplikacije, pokušava na sve načine da nas privoli da gledamo video na Facebook platformama, umesto na YouTube sajtu, kako to sad činimo.

Instagram u klubu milijardera...

... a vi ste ostali bez jedne od omiljenih opcija - žao nam je!

U svakom slučaju, istina je da hteli, ne hteli, svi ćemo uskoro gledati, makar kroz skrolovanje, ako ne i klikom, na IGTV video sadržaje…

Izvor: jade darmawangsa

Ostale vijesti