Borac m:tel ima svoju Evu Karneiro (VIDEO)

Sjećate se nekadašnje fizioterpeutkinje Čelsija Eve Karneiro? Zaboravite na nju jer banjalučki Borac m:tel ima Sanju Vuković.

Borac m:tel ima svoju Evu Karneiro (VIDEO) Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan Bivša doktorka Čelsija Eva Karneiro

Rukomet je jako lijep, ali često i izuzetno grub sport, pa su igračima poslije treninga i utakmica neophodne masaže i opuštanja mišića za šta je u crveno-plavom taboru zadužena mlada Banjalučanka Sanja Vuković.

Sanja je priznala u kratkom razgovoru za naš portal da su izabranici Mirka Mikića na početku bili sumnjičavi, ali poslije pola godine zajedničke saradnje su se navikli i bez pogovara slušaju šta im se kaže prilikom pregleda i masaža.

"Slušaju me stvarno, s njima sam već šest mjeseci. Navikli smo se jedni na druge, bilo je malo svima nezgodno u početku", rekla je Vukovićeva, dok su je "špijunirali" Goran Daničić i Arman Beširović.

Dvojac crveno-plavih odlično raspoložen nakon ubjedljive pobjede u Vilnjusu nad Švijesom u prvoj utakmici osmine finala EHF Čelendž kupa, htio da sazna šta će to Sanja da kaže o njima, ali mnogo više da joj pruže podršku, na šta je ona dodala:

"Evo, kako me slušaju i vole".

"Mislim da je naša saradnja stvarno jako dobra. Zasad", naglasila je fizioterpeutkinja Banjalučana.

POGLEDAJTE RAZGOVOR SA SANJOM VUKOVIĆ

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Ostale vijesti