• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Privedeni napadači na vaterpoliste Zvezde u Splitu

Autor mondo.rs

Splitska policija saopštila je da je privela trojicu huligana koji su napali vaterpoliste Crvene zvezde, dok se za još dvojicom traga

Splitska policija privela je jutros trojicu muškaraca koji se dovode u vezu sa napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, a kod jednog od njih pronađen je i ukradeni dres.

Kako se navodi u saopštenju policije, za dvojicom muškaraca koji su učestvovali u napadu, se još traga, prenosi "Dalmatinski portal".

Portparolka policije Antonela Lolić rekla je da je policija od trenutka prijave napada na vaterpoliste Zvezde u subotu u 13 časova odmah preduzela odgovarajuće korake, da se sada vrši identifikacija privedenih i da će javnost biti obaveštena o daljem toku istrage.



Crvena zvezda trebalo je u tom gradu da odigra meč Regionalne lige protiv Mornara.

Policija nije imala težak zadatak da identifikuje napadače, budući da su na rivi mnogi građani telefonom snimali neprijatan prizor .

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu popodne dok su sedeli u kafiću u Splitu. Trojica su pobegla sa rive, dok se četvrti od napadača koji su ih jurili, spasio skokom u more.

Golman Aleksandro Kralj, koji je skočio u more, ima vidljive posledice frakture nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.

Posle napada meč između Mornara i Crvene zvezde je odložen, a vaterpolisti srpskog kluba jutros su doputovali u Beograd.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC