• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Ne volim nikoga da ističem, ali Zarić...

Autor mondo.ba

Borčevci od danas nastavljaju sa pripremama za proljećni dio sezone, tempo ne opada ističe Darko Vojvodić koji je otkrio da već ima startnih 11 i sa kim od igrača je prezadovoljan, a ko bi morao da pod hitno podigne nivo forme.

 Darko Vojvodić FK Borac rezime priprema u Antaliji Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U četiri odigrane utakmice Banjalučani su ostvarili tri pobjede, protiv rumunskog trećeligaša Čekzerede (1:0), ruskog superligaša Ahmata (Tereka) iz Groznog (2:1), te ukrajinskog premijerligaša Arsenala iz Kijeva (1:0), a jedini remi zabilježen je u susretu sa bugarskim prvoligašem Vitošom (2:2).

Ipak, šef stručnog štaba "crveno-plavi" Darko Vojvodić ističe da mu je mnogo važnije da su se igrači u Turskoj dobro pripremili, od rezultata u kontrolnim utakmicama.

"Prevashodno, u Antaliju smo išli da se igrači što bolje pripreme, a igrali smo utakmice danima kada je trebalo da budemo slobodni. Prije svakog meča imali smo dva jaka treninga i vidjelo se da su igrači perfektno pripremljeni. Ovaj intenzitet nećemo smanjivati, jer je proljećni dio prvenstva Republike Srpske dugačak i veoma zahtjevan i moramo biti u treningu i formi, baš kao što smo bili u toko jesenjeg dijela sezone", naglasio je Vojvodić za "Glas Srpske".

Fudbaleri Borca završili su pripreme u Antaliji, ali žestok tempo koji je nametnuo Darko Vojvodić ne jenjava.

"Crveno-plavi" su juče imali slobodan dan, dok će od danas u Banjaluci nastaviti sa dva treninga dnevno.

"Bez problema su istrčali sve utakmice u Antaliji i nisu bili inferiorni u odnosu na protivnike koji, bar na papiru, vrijede i po nekoliko desetina puta više od nas".

Vojvodić u glavi već ima startnih 11, ali još ne želi da javno govori o tome.

"Startnu postavu odavno znam, ali neće da je otkrivam. Svi imaju šansu da se nametnu i samo od njih zavisi ko će i koliko igrati. Ne volim nikoga da ističem, ali moram reći da me Dejan Zarić prijatno iznenadio, dok je Kenan Topalović potvrdio da je riječ o velikom talentu i trenutno jednom od najperspektivnijih golmana u BiH i vidim ga u dresu reprezentacije. Sa druge strane, od Bojana Burazora i Aleksandra Popovića očekujem mnogo više i oni će hitno morati da se vrate na prošlogodišnji nivo", zaključio je Vojvodić za "Glas Srpske".

Borac će narednu provjeru imati 19. februara u Sloveniji gdje će odmjeriti snage sa Olimpijom iz Ljubljane.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Volim borac

Dejan zaric ( ZARA) jedan od najjacih igraca u borcu,momak koji moze da igra na svim pozicijama,samo mu treba dati sansu i prostora u ekipi. Poznajem ga i pratim ga dugo od sloge srbac,tekstilca,slobode iz mrkonjic grada.stvarno dobar i talentovan fudbaler...ima tu jos igraca u klubu koji bi ginuli za dres borca ,a takvi nam trebaju.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC