Vojvodić: Ne volim nikoga da ističem, ali Zarić...

Autor:

Borčevci od danas nastavljaju sa pripremama za proljećni dio sezone, tempo ne opada ističe Darko Vojvodić koji je otkrio da već ima startnih 11 i sa kim od igrača je prezadovoljan, a ko bi morao da pod hitno podigne nivo forme.

Vojvodić: Ne volim nikoga da ističem, ali Zarić... Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

U četiri odigrane utakmice Banjalučani su ostvarili tri pobjede, protiv rumunskog trećeligaša Čekzerede (1:0), ruskog superligaša Ahmata (Tereka) iz Groznog (2:1), te ukrajinskog premijerligaša Arsenala iz Kijeva (1:0), a jedini remi zabilježen je u susretu sa bugarskim prvoligašem Vitošom (2:2).

Ipak, šef stručnog štaba "crveno-plavi" Darko Vojvodić ističe da mu je mnogo važnije da su se igrači u Turskoj dobro pripremili, od rezultata u kontrolnim utakmicama.

"Prevashodno, u Antaliju smo išli da se igrači što bolje pripreme, a igrali smo utakmice danima kada je trebalo da budemo slobodni. Prije svakog meča imali smo dva jaka treninga i vidjelo se da su igrači perfektno pripremljeni. Ovaj intenzitet nećemo smanjivati, jer je proljećni dio prvenstva Republike Srpske dugačak i veoma zahtjevan i moramo biti u treningu i formi, baš kao što smo bili u toko jesenjeg dijela sezone", naglasio je Vojvodić za "Glas Srpske".

Fudbaleri Borca završili su pripreme u Antaliji, ali žestok tempo koji je nametnuo Darko Vojvodić ne jenjava.

"Crveno-plavi" su juče imali slobodan dan, dok će od danas u Banjaluci nastaviti sa dva treninga dnevno.

"Bez problema su istrčali sve utakmice u Antaliji i nisu bili inferiorni u odnosu na protivnike koji, bar na papiru, vrijede i po nekoliko desetina puta više od nas".

Vojvodić u glavi već ima startnih 11, ali još ne želi da javno govori o tome.

"Startnu postavu odavno znam, ali neće da je otkrivam. Svi imaju šansu da se nametnu i samo od njih zavisi ko će i koliko igrati. Ne volim nikoga da ističem, ali moram reći da me Dejan Zarić prijatno iznenadio, dok je Kenan Topalović potvrdio da je riječ o velikom talentu i trenutno jednom od najperspektivnijih golmana u BiH i vidim ga u dresu reprezentacije. Sa druge strane, od Bojana Burazora i Aleksandra Popovića očekujem mnogo više i oni će hitno morati da se vrate na prošlogodišnji nivo", zaključio je Vojvodić za "Glas Srpske".

Borac će narednu provjeru imati 19. februara u Sloveniji gdje će odmjeriti snage sa Olimpijom iz Ljubljane.

Ostale vijesti