• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modričani izabrali najbolje u sportu u 2018.

Autor mondo.ba

Najuspješniji sportista Modriče za proteklu godinu je košarkaš Dušan Jovanović (17), član kadetske selekcije BiH koja je na Evropskom prvenstvu B divizije osvojila srebrnu medalju.

 Dušan Jovanović najbolji sportista Modriče za 2018. godinu Izvor: MONDO/Slađan Jeremić

Košarkaš Modriče Dušan Jovanović (17) najuspješniji je sportista Modriče za 2018. godinu, odlučeno je na tradicionalnoj, 23. manifestaciji za izbor najboljih sportista ove opštine.

Jovanović je sa U-16 reprezentacijom BiH na proteklom Eurobasketu B divizije osvojio srebrnu medalju, a drugim mjestom na prvenstvu Evrope "zmajići" su izborili povratak u A diviziju.

"Pod jakim sam emocijama. Priznanje mi znači mnogo, tim više što sam ga dobio u mom gradu. Hvala svima i mom selektoru, i profesorima u školi, članovima Komisije, novinarima, rukovodstvu Modriče, svima. Treba da se stvori rezultat, a on dolazi napornim radom i treninzima", rekao je Jovanović.

Dušan Jovanović i Mladen Krekić
Izvor: MONDO/Slađan Jeremić

Druga je bila odbojkašica Milana Božić, a treći fudbaler Goran Lukić, dok je Odbojkaški klub Modriča najuspješniji sportski kolektiv u ovom gradu, a njegov trener Lazo Cvijić stručnjak sa najviše trofeja u minuloj godini.

Predsjednik Alfa Modriče Petar Jelić proglašen je za najboljeg sportskog radnika Modriče u protekloj godini.

PERSPEKTIVNI SPORTISTI

Diplome sa srebrnjakom uručene su najperspektivnijim sportistima Modriče. To su pionir Nikola Jovićević (odbojka), kadet Savo Spasojević (fudbal), te junior Dejan Popović (odbojka).

"Hvala načelniku Mladenu Krekiću što podržava sport Modriče, ali i saradnicima koji nude znanje, pojedinci i sredstva da sport modričkog kraja bude sve bolji. Priznanje mi mnogo znači. To je niz, jer sam prije 13 godina bio i najuspješniji sportista Modriče. Dakle, ko jednom uđe u sport, teško iz njega izlazi. I ja nastavljam u sportu da bitišem i vjerujem da ćemo načiniti još uspjeha u našem fudbalskom kolektivu na čijem sam čelu", naglasio je Jelić.

Mladen Krekić i Petar Jelić
Izvor: MONDO/Slađan Jeremić

Načelnik Modriče Mladen Krekić oduvijek je bio prijatelj sporta, te je uvijek nastojao da pomogne sportiste.

"Ova manifestacija nešto je fantastično. Treba podržati mlade ljude, ovakve priče. Sport u Modriči je uspješan. I u narednom periodu ćemo činiti sve da od mladih sportista Modriče imamo istisnke ambasadore našeg grada", poručio je Krekić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC