"Ubica poznatih" stiže u Juventus narednog leta

Autor:

Aron Remzi potpisao predugovor sa torinskom "starom damom".

"Ubica poznatih" stiže u Juventus narednog leta Foto: MN Press

"Ubica poznatih" ili Aron Remzi.

Duži niz godina se fudbaler Arsenala bori sa navodnim prokletstvom koje ga proganja kroz karijeru. A ono glasi: ubrzo pošto Aron postigne gol, stigne vest i smrti poznate ličnosti.

Sada se Remzi nada da će se prokletstvo prekinuti kada ode u Seriju A. U Juventus! A taj momenat se približio, jer je f
udbaler Arsenala potpisao predugovor sa torinskim klubom. 

Kako su preneli britanski mediji, Remzi se dogovorio sa Juventusom o potpisivanju četvorogodišnjeg ugovora, kojim će nedeljno zarađivati više od 400.000 funti. On će početi da važi od leta.

Remzi je u januaru prošao dvodelni lekarski pregled, a izabrao je da pređe u Juventus posle razgovora sa nekolicinom evropskih klubova.

On će na kraju sezone posle 11 godina napustiti Arsenal, a klub neće dobiti obeštećenje, pošto njegov ugovor ističe 30. juna.

Britanski mediji naveli su da je Remzi pregovarao sa Barselonom, a da je imao i ponudu Pari Sen Žermena. Interesovanje su pokazali i Bajern iz Minhena, Inter i Real, čiji je napadač Garet Bejl pokušao da ubedi sunarodnika Remzija da mu se priključi u Španiji.

Uprava Arsenala je u septembru ponudila Remziju novi ugovor, Remzi je odbio ponudu, a čelnici kluba nisu želeli da ispune njegove zahteve za platu.

Odigrao je 259 utakmica za Arsenal i postigao 61 gol.

Ostale vijesti