• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ražnatović najavio: Stigao je Rivers, a dolaze još...

Autor mondo.rs

"Nemojte se iznenaditi da narednih dana bude još promena u ABA ligi". Izjavio Miško Ražnatović na TV Arena sport. Nezvanično, u redove crno-belih stiže Ognjen Jaramaz.

 Ognjen Jaramaz KK Partizan Izvor: MN PRESS

U danu kada je ozvaničena saradnja između KK Crvena zvezda i beka-šutera Kej Si Riversa, poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović najavio je nove zanimljive dolaske u regionalnu ligu.

Ražnatović je, u izjavi za TV Arena sport, rekao i da ostali klubovi iz ABA lige rade na osvežavanju ekipe i da neće biti iznenađujuće ako narednih dana "padnu" novi potpisi.

"Zvezda je dovela novog igrača Kej Si Riversa, sjajan igrač, sjajan bekgraund. Kako će uklopiti tu hemiju sa puno sjajnih igrača na spoljnim pozicijama, videćemo. Vodeći timovi, Budućnost i Partizan takođe rade na osvežavanju kadrova pred odlučujuće borbe. Nemojte se iznenaditi da narednih dana bude još promena u ABA ligi". rekao je Ražnatović.

Menadžer i vlasnik KK Mega je na svom Twitter profilu ostavio i zagonetnu poruku, koja upravo najavljuje nove dolaske u ABA ligu i to konkretno iz Španije.

Prema nezvaničnim informacijama, Partizan će iz španskog San Pablo Burgosa dovesti nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije Ognjena Jaramaza.

Vest o ovom transferu prvi je objavio specijalizovani portal "Basketball sphere".

Jaramaz (23) je u Endesa ligi ove sezone igrao 14 minuta po utakmici i u proseku beležio 6,4 poena, 0,8 skokova i 0,8 asistencija.

On je pre odlaska u inostranstvo dugo nastupao za Megu, sa kojom je 2016. osvojio Kup Radivoja Koraća i plasirao se u finale plej-ofa ABA lige. Saigrači su mu tada bili aktuelni prvotimci crno-belih Rade Zagorac i Nikola Janković.

Juna 2017. su ga Njujork Niksi draftovali 58. pikom, nakon čega je imao zdravstvenih problema, pa je karijeru u Megi nastavio tek januara 2018.

Iz Partizana u ponedeljak uveče nije stigla potvrda ovog transfera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC