• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvojici napadača iz Splita mesec dana pritvora

Autor mondo.rs

Dvojici huligana koji su napali vaterpoliste Zvezde određen je jednomesečni pritvor, dok je treći privedeni pušten da se brani sa slobode.

Dvojici 25-godišnjaka, koje je policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne u Splitu prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista Crvene zvezde, i jednog od njih lakše povredili, određen je pritvor od mesec dana, dok je treći privedeni, koji ima 23 godine, pušten da se brani sa slobode.

U saopštenju policije stoji da on nema kriminalni dosije, dok su dvojica kojima je određen pritvor već od ranije poznati policiji, jer su privođeni zbog nereda na utakmicama.

Oni se terete za razbojništvo, jer su upotrebom sile, palica i pesnica oteli dres vredan 135 evra, ali i nanošenja teških telesnih povreda iz mržnje.

Za razbojništvo uz upotrebu opasnog oruđa zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina, dok je za pokušaj nanošenja teških telesnih povreda i to iz mržnje zaprećena kazna od jedne od osam godina.

Trojica privedenih terete se da su po dogovoru i planu, zajedno sa još nekoliko nepoznatih osoba, bez razloga i povoda napali Aleksandra Kralja, Miloša Maksimovića i Dušana Vasića dok su sedeli u kafiću na rivi.

Sportiste su, u nameri da im oduzmu klupska obeležja, više puta udarili šakama, nogama i palicama. Maksimović i Vasić spasili su se bežanjem, dok je golman Kralj skočio u more. Nazivali su ih četnicima, vređali i pretili da će ih zaklati.

Hrvatski mediji prenose da policija nastavlja istragu dok ne budu privedena i ostala dvojica osumnjičenih za kojima se traga od subote.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC