SKINULA SE NA TV-u: Gledaoci u šoku "zbog Brexita"

Autor:

Aktivistkinja protiv Brexita, koja se gola "kao od majke rođena", pojavila na intervjuu u britanskom radiju BBC2, ponovo je šokirala javnost. Ovoga puta na TV-u.

1
A- A A+
Foto: Scereesnhot/Good Morning Britain

Dr Viktorija Bejtman, koja s ranije skinula na Radiju 4 BBC u znak svoje posvećenosti kampanji protiv izlaska Britanije iz EU, ponovo je zadobila punu pažnju gledalaca "Dobro jutro Britanijo" na ITV.

Gledaoci popularne TV emisije bili su šokirani kada se i na tv intervjuu aktivistkinja zaista pojavila POTPUNO GOLA, piše tabloid "Miror".

Izvor: Youtube/Good Morning Britain

"Obnaženi ekonomista" je na grudima imala napisanu prigodnu parolu "Brexit Britaniju ostavlja golu", kao vizuelni podsticaj gledaocima da bolje zapamte poruku.

Voditeljka emisije koja se emituje "u vrijeme doručka" objasnila je da je dr Bejtman morala da bude "zamučena", kako bi se "zaštitila njena intima" ali i da gledao ci ne bi bili uvrijeđeni u svojim kućama.

BREXIT: Šta sad? EU: A da ipak ostanemo zajedno

Svoju pojavu bez zadrške dr Bejtman je objasnila rečima da "kao ekonomista je navikla da se služi riječima i brojkama da objasni činjenice, ali da bi joj bili potrebne hiljade riječi da objasni koliko je Brexit loš za Britance da je morala da pribjegne drugoj, efektnijoj metodi".

FUNTA ĆE PASTI 25%: Upozorenje BoE na tvrdi Brexit

Ekonomistkinja je rekla da je najbolje da se na to gleda kao na pravo "carevo novo odijelo" koje ugledni zagovornici Brexita nude zemljacima, a koje je nemoguće da se isporuči.

Tagovi:

Ostale vijesti