Ognjen Jaramaz u Partizanu!

Autor:

Crno-beli jači za eksplozivnog plejmejkera, svog nekadašnjeg đaka. Najavio je iz Španije svoj dolazak!

Ognjen Jaramaz u Partizanu! Foto: MN Press

Više nema dileme:

Ognjen Jaramaz (23 godine, 193 centimetara) pojačao je Partizan, u koji stiže na pozajmicu iz španskog Burgosa.

Ono što je u ponedeljak nagovestio njegov agent Miodrag Ražnatović, u utorak se i formalno dogodilo, jer je njegov klub potvrdio da je nekadašnji plejmejker Mege prešao među crno-bele.

Potvrda je stigla i od samog igrača:

"Bilo je veliko zadovoljstvo biti deo porodice San Pabla. Veoma sam zahvalan za podršku koju sam dobio od navijača i ljudi iz Burgosa, ali na kraju krajeva - kao igraču mi je najvažnije da redovno igram. Zbog tog razloga, odlučio sam da je najbolja opcija za mene da igram za Partizan do kraja sezone", izjavio je član zlatne generacije "orlića" i osvajač Evropskog prvenstva u uzrastu do 20 godina, u generaciji sa Gudurićem, Zagorcem...

Jaramaz je bio najbolji strelac i asistent tog tima u finalnoj pobedi protiv reprezentacije Španije, zemlje u kojoj je živeo od juna 2018, kada je potpisao dvogodišnji ugovor sa Burgosom.

Jaramaz kao kadet Partizana, 2012. godine Foto: MN Press Jaramaz kao kadet Partizana, 2012. godine

Mladi plejmejker, koga su Njujork Niksi odabrali na NBA draftu 2017. kao 58. "pika" zapravo se vratio u Partizan, za koji je nastupao u mladim kategorijama. Takođe, igrač crno-belih bio je i njegov stariji brat, Nemanja.

Debi za Partizan, eksplozivni plejmejker imaće u Nišu, gde je u dresu Mege 2016. godine ostvario najveći klupski uspeh u karijeri i osvojio "Žućkovu levicu".

Ostale vijesti