• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sa četiri "lale" čeka Vošu

Autor mondo.rs

Beogradski crveno-beli broje dane do utakmice protiv novosadske "Stare dame".

 Zvezda sa četiri "lale" čeka Vošu Izvor: MN PRESS

Mirko Ivanić, poslednje i najzvučnije Zvezdino pojačanje ove godine, vratio se u srpski fudbal posle tri godine u BATE Borisovu i u ponedeljak zvanično zadužio crveno-belu "osmicu".

Tim transferom, šampion Srbije kompletirao je "poker" bivših igrača Vojvodine koji konkurišu za mesto u timu uoči subotnje "prolećne" premijere protiv Novosađana (16 časova, TV Arena sport).

Ne računajući rezervnog golmana Nemanju Supića, za koga nije realno da nastupi, Zvezdin trener Vladan Milojević u kombinaciji za prvi meč nastavka sezone ima četvoricu nekadašnjih igrača Vojvodine - Ivanića, Dušana Jovančića, Milana Pavkova i Srđana Babića.

Dušan Jovančić bio je kao i Ivanić čak i kapiten "lala", a meč protiv svog bivšeg kluba najavljuje kao spektakl.

U razgovoru za klupski sajt, jedan od najpouzdanijih aduta Vladana Milojevića objasnio je da su se crveno-beli uželeli fudbala tokom dugih priprema na Kipru i u Turskoj.

"Sada sledi sledi najlepši deo, takmičarske utakmice. Iza nas je duga polusezona, odigrali smo čak 37 utakmica i navikli smo na taj ritam. Zaista jedva čekamo da istrčimo na teren u subotu. Prijao nam je odmor, ali ipak fali uzbuđenje, adrenalin, osećaj kada si na terenu. Za to svi živimo", izjavio je Jovančić.

Zvezdin vezista rekao je da su se u svlačionici uželeli i nastupa pred publikom.

"Naši navijači mnogo doprinose na svakom meču, bilo da igramo na strani ili kod kuće. Oni su nam najviše nedostajali tokom pripremnog perioda. Mnogo veliki motiv i podršku daju nam naše pristalice sa tribina, zato pozivam sve da u što većem broju dođu u subotu od 16 časova na Marakanu, da zajedno osvojimo prva tri boda u 2019. godini".

Na kraju priprema, rezultatski bilans Milojevićevog tima je veoma povoljan, jer su pobedili u svih šest kontrolnih utakmica i postigli 19 golova, uz tri primljena.

"Odlično smo uradili pripreme, na Kipru je fokus bio na fizičkoj spremi, a koliko smo dobro radili pokazalo se već u Turskoj, gde smo ostvarili pet pobeda na prijateljskim utakmicama. Igrali smo sa jakim protivnicima, dobre propvere su iza nas. Imali smo raznovrsne rivale, koji su nam pomogli da vidimo gde smo i koliko smo spremni.... Postavili smo sebi visoke ciljeve, želimo da obradujemo naše navijače osvajanjem 'duple krune' posle 12 godina i daćemo sve od sebe da u tome i uspemo".

Upitan za prvog rivala, Vojvodinu, Jovančić je rekao da su Novosađani bolji tim nego što to pokazuje njihova pozicija na tabeli.

"Sigurno će naš stručni štab odraditi odličnu analizu, predočiće nam slabosti i jače strane našeg protivnika i to će nam mnogo pomoći da ostvarimo pobedu. Sada imamo i dodatnu snagu u vidu igrača koji su došli u naš klub u zimskom prelaznom roku. Svi su se odlično uklopili, dobri sufudbaleri i dobri momci. Nisu imali problem sa adaptacijom, i sam znam kako je kada se dođe u Crvenu zvezdu, svi igrači uvek lepo prihvate novajlije. Verujem da će vrlo brzo na terenu pokazati kvalitet".

Crvena zvezda je i promotivnim spotom pozvala navijače da u subotu dođu na "Marakanu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC