"Odvratno ponašanje predsjednika KK Budućnost"

Autor:

Informacija o navodnom odlasku Blagote Sekulića u KK Budućnost iz Podgorice iznervirala predstavnike njegove menadžerske agencije. Pročitajte šta su poručili Draganu Bokanu. Sekulić demantuje da će pojačati Budućnost.

0
A- A A+
Blagota Sekulić u dresu Real Madrida na meču protiv Crvene zvezde 2007. godine Foto: MN Press Blagota Sekulić u dresu Real Madrida na meču protiv Crvene zvezde 2007. godine

"Ne, ne dolazim u Budućnost", izjavio je 36-godišnji centar Blagota Sekulić za list "Vijesti", demantujući nezvanične informacije da će se vratiti u podgorički klub iz kojeg je otišao 2002. godine.

Ova informacija, međutim, ima i svoj nastavak.

Naime, na Twitter-u su se oglasili predstavnici menadžerske agencije koja zastupa Sekulića, koji su izrazili ogorčenje ponašanjem predsjednika Budućnosti Dragana Bokana, optužujući ga da "u gluvo doba noći" čini mutne radnje i pokušava da se dočepa igrača.

"Kao agencija koja zastupa Blagotu Sekulića pozivamo predsjednika Budućnosti da prestane da ponižava i sramoti klub koji vodi i njegove navijače, pozivajući noću igrače, pokušavajući da završi podmukao posao sa agencijom koju preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno", napisao je predsjednik španske menadžerske agencije "Fer-plej" David Karo Funjes.

Na ovaj tvit nadovezao se Jorgos Dimitropulos iz agencije "Oktagon", koja sarađuje sa agencijom "Fer-plej".


Blagota Sekulić je, osim Budućnosti, u karijeri igrao i za beogradski Partizan, za grčke klubove AEK, PAOK, Marusi, Aris, za slavni Real Madrid, u Španiji je nosio i dresove Mursije i Fuenbalbrade, bio je član Fenerbahčea... Trenutno je član španskog San Sebastijana.

Ostale vijesti