• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus dao ultimatum Alegriju

Autor mondo.rs

Bez obzira na praktično već obezbjeđenu osmu uzastopnu titulu u prvenstvu Italije, burni dani predstoje treneru Juventusa.

Do kraja sezone u Seriji A ostalo je još 15 kola, a vodeći Juventus već ima velikih 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli. Kako stvari stoje, Torinezi će osvojiti i osmu uzastopnu titulu prvaka Italije, međutim, to neće biti dovoljno da Masimilijano Alegri zadrži posao trenera.

"Tutosport" piše da je pred 51-godišnjeg stratega postavljen ultimatum, odnosno da se od njega traži uspjeh u Ligi šampiona. Možda bi Alegri i uspio da "preživi" bez osvajanja pehara, ali svakako da bi eliminacija od Atletiko Madrida u osmini finala bila signal za rastanak.

"Puca" u Juventusu: Dibala digao nos, Alegri ide?


Navodno, prvi kandidat da ga zamijeni je Zinedin Zidan, koji je letos svojevoljno napustio Real Madrid, a pominje se još jedan bivši fudbaler Juventusa, trenutno selektor svjetskog prvaka Francuske - Didije Dešan, kao i aktuelni trener Liverpula, Jirgen Klop.

Zidan je dres Juventusa nosio od ljeta 1996. do ljeta 2001. i za to vreme osvojio dvije titule u Seriji A, Superkup Italije, Superkup Evrope, Interkontinentalni kup i Intertoto kup.

Dešan je za Torineze nastupao od leta 1994. do leta 1999. i ima jednu titulu prvaka Italije više od Zidana, jedan tamošnji Superkup, kao i osvojen Kup, ali i Ligu šampiona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC