• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO, FOTO: Kroz Beograd u Zvezdinom tramvaju

Autor mondo.rs

Pogledajte kako je izgledala vožnja sa fudbalerima Crvene zvezde, šta je Erik Jirka na srpskom rekao o "večitom derbiju", a šta je Branko Jovičić pričao sa dečakom koji trenira za golmana.

 FK Crvena zvezda tramvaj fudbaleri kroz Beograd Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Lepo iznenađenje organizovali su u Crvenoj zvezdi za svoje navijače, kojima je uoči prolećnog dela sezone omogućeno da se provozaju tramvajem zajedno sa četvoricom prvotimaca - Brankom Jovičićem, Milošem Vulićem, Aleksom Vukanovićem i Erikom Jirkom.

Posebno oslikan tramvaj u simbole crveno-belih krenuo je sa nekadašnje okretnice kod Sajma, kod Gospodarske mehane, išao kroz centar do Bogoslovije, zatim kroz Ruzveltovu, preklo Bulevara kralja Aleksandra i Beogradskom ulicom do Slavije, pa na Autokomandu i potom nazad do Sajma.

Tokom vožnje, fudbaleri su bili raspoloženi za fotografisanje sa navijačima, davanje autograma, ali i priču. Posebno Branko Jovičić, koji je odgovarao na brojna pitanja sedmogodišnjeg Matije koji bi voleo da jednog dana postane golman, pa ga je interesovalo kako izgleda njihov rad na treninzima srpskog šampiona.

"Da li golmani treniraju zajedno sa igračima?", pitao je Matija Zvezdinog vezistu, koji mu je odgovorio da imaju svog trenera, ali nekada rade i zajdeno.

U Zvezdi se ne praznuje: "Gatuzo" produžio ugovor!


Istovremeno, ostali igrači su davali intervjue, a Slovak Erik Jirka je to činio na srpskom jeziku.

Jedno od pitanja odnosilo se na predstojeći "večiti derbi" sa Partizanom (2. marta na stadionu Rajko Mitić).

"Kada sam bio u Spartaku iz Trnave pred prvu utakmicu sa Zvezdom gledao sam na internetu snimke navijača. Kada je derbi to je... Pfff! To je top, top", pod utiskom je i dalje novi fudbaler crveno-belih.

Igrači su se vozili do Autokomande, gde su napustili tramvaj i uputili se na trening, poslednji pred subotnju utakmicu sa Vojvodinom u 16 časova (prenos na TV Arena Sport).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC