• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kilijan Mbape dolazi u PSŽ? Stani, nešto nije u redu...

Autor mondo.rs

Dečak od 12 godina, koji se zove i preziva kao jedan od najboljih mladih fudbalera sveta, uskoro bi mogao da zaigra na Parku prinčeva.

Kilijan Mbape je pred vratima Pari sen Žermena.

Daleko poznatiji Mbape već dve sezone nastupa u dresu "svetaca", a sada bi, doduše u pogonu mlađih kategorija, mogao da mu se priključi imenjak i prezimenjak.

Talentovani Kilijan Mbape, dečak od samo 12 godina, na skeneru je skauta PSŽ-a i prema informacijama iz Francuske uskoro bi mogao da postane član popularnog kluba.

Mlađi Mbape je rođen 2007. godine i član je omladinske škole u kojoj je svojevremeno prve korake u fudbalu napravio Pol Pogba.

Otac mladog fudbalera stalno mora da objašnjava da ime sinu nije dao po poznatom fudbaleru, jer je između dvojice Kilijana razlika osam godina i kada se mlađi rodio, stariji je imao tek 12 godina i bio je daleko od svetskih zvezda.

"Ljudi me pitaju da li sam ime sinu dao po fudbaleru. Verovatno ne razmišljaju mnogo, jer svi zaboravljaju da je između njih razlika samo osam godina. Očigledno je da tada Kilijan Mbape nije bio tako veliki fudbaler i poznat kao danas", rekao je Erik, otac mlađeg Kilijana Mbapea.

Ipak, Erikova želja je da njegov sin jednog dana dostigne slavu starijeg kolege.

"Naravno da bih voleo da moj sin jednog dana postane sjajan fudbaler i da zaigra u PSŽ-u, ali sam isto tako svestan koliko je to teško postići", rekao je otac mladog igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC