• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lešić: Važno takmičenje za nas

Autor mondo.ba

Mladost se nada iznenađenju, dok Igokea traži povratak na pobjednički kolosijek nakon tri vezana poraza u ABA ligi.

Finalni turnir Kupa Mirza Delibašić počinje sutra u Laktašima.

U prvom polufinalu meču od 17 časova sastaju se Zrinjski i sarajevski Sparsi, dok će nakon njih od 19.30 snage odmjeriti Igokea i Mladost iz Mrkonjić Grada.

Ekipa Dragana Nikolića turnir očekuje nakon slabe predstave i poraza u Ljubljani od Olimpije nakon kojeg je pala na pretposljednje mjesto u ABA ligi.

Igosima je to bio treći vezani poraz u regionalnom takmičenju zbog čega Sava Lešić smatra da aktuelni osvajač Kupa BiH nije favorit u duelu protiv Mladosti.

"Važno takmičenje za nas. Nismo favoriti zbog utakmica koje smo loše odigrali u posljednje vrijeme u ABA ligi. Ne smijemo da razmišljamo da će biti lako jer svaka ekipa, koja dolazi iz Lige BiH ima kvalitet. Ovo Kup takmičenje treba da iskoristimo na najbolji način zbog loših igara u ABA ligi i da se pripremimo za važne utakmice koje predstoje", istakao je najbolji strijelac Igokee ove sezone sa 15,3 poena u po meču u ABA ligi.

Ekipa Mladosti nije nepoznanica...

"Sa njima smo igrali pripremne utakmice i nije bilo nimalo lako. Tako da očekujem da neće ni sutra biti lako. Nismo u poziciji da kažemo da smo veliki favoriti. Samo ako svi damo 100 odsto možemo da očekujemo pobjedu, ali samo ako jedan igrač zakaže biće velikih problema", zaključio je Lešić.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Mladost je plasman na završni turnir izborila kao osvajač Kupa Republike Srpske, a ulogu favorita prepušta timu Dragana Nikolića.

"Svako ko malo ozbiljnije prati košarku zna da igrači Igokee imaju rejting na nivou ABA lige. Tamo se vrte jaka imena, pogotovo u vodećim klubovima u regionu. Oni su dosta opterećeni ABA ligom, ali i pored toga se radi o dosta kvalitetnijim igračima i sigurno da su favoriti ne samo sutra protiv nas, već i na cijelom turniru", rekao je Goran Sladojević.

Ipak, Mrkonjićani ne dolaze u Laktaše sa bijelom zastavom.

"Igrali smo sa njima dvije prijateljske utakmice u kojima smo imali periode dobre igre. Želimo što duže biti u meču i da iskoristimo najmanju priliku da ih iznenadimo. To bi bio veliki uspjeh za nas", zaključio je trener Mladosti za naš portal.

KUP "MIRZA DELIBAŠIĆ" - POLUFINALE:

u subotu

Zrinjski - SPARS 17.00
Igokea - Mladost 19.30

Finalni meč je na programu u nedjelju od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC