• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Težak udarac za Mančester junajted

Autor mondo.rs

Rezultat duela protiv Pari Sen Žermena neće najviše zaboleti stručni štab "crvenih đavola". Mnogo lošije vesti stigle su od lekara...

Do poluvremena utakmice protiv PSŽ-a, Mančester junajted ostao je značajno oslabljen. Već tada, kada su Antoni Marsijal i Džesi Lingard morali da sednu kraj terena zbog povreda, bilo je jasno koliko će ekipa Ole Gunar Solskjera imati težak posao.

A, onda su počeli da "padaju" golovi Parižana...

Dva dana posle tog meča na Old Trafordu, iz Mančestera su stigle veoma nepovoljne vesti po "crvene đavole": Entoni Marsijal i Džesi Lingard, jako važni Solskjerovi igrači, moraće da odsustvu po tri nedelje zbog povreda.

"Mislim da nekoliko sedmica neću moći da računam na njih. Uradili su sjajan posao za nas i bili veoma važni", izjavio je Norvežanin.

Bez njih dvojice, u prvi plan će biti "izbačeni" Aleksis Sančez i Romelu Lukaku, jer će povređeni tandem odsustvovati sa jako bitnih utakmica - protiv Čelsija u FA Kupu (ponedeljak), a zatim i u okršajima protiv Liverpula, Kristal Palasa, Arsenala (sve u Premijer ligi), kao i u revanšu protiv Pari Sen Žermena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC