• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Ništa nije funkcionisalo 30 minuta

Autor mondo.rs

Trener Mege priznaje da je njegov tim loše odigrao protiv Borca i ističe da ne bi bilo nezasluženo i da je rival prošao u polufinale Kupa Koraća

 Izjava Dejan Milojević nakon pobjede protiv Borca u Kupu Koraća Izvor: MN PRESS

Košarkaši Mege posle mnogo muke izborili su plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Preokrenuli su rezultat i pobedili Borac u finišu meča - 73:69.

Dejan Milojević, trener Mege, priznao je da ne bi bilo nezasluženo i da se rival našao među četiri najbolja tima na završnom turniru u Nišu.

"Ova utakmica je još jednom pokazala zašto je Kup zanimljivo takmičenje i iznenađenja su moguća. Jako loše smo igrali 30 minuta, ništa nije funkcionisalo, ali smo u poslednjih deset minuta našli energiju, napravili preokret i zasluženo pobedili. Borac je znao šta hoće, da su pobedili ne bi bilo nezasluženo, ali je na kraju kvalitet došao do izražaja", naveo je Milojević.

Luka Ašćerić je naveo da je najvažnije da je njegov tim ostvario pobedu.

"Ovo je veoma bitna pobeda za nas, kao i način na koji smo je ostvarili, jer smo mlada ekipa i teško je vratiti se posle 'minus 18'. Uspeli smo, a u ovakvim takmičenjima nije bitna razlika nego pobeda i sada se okrećemo polufinalu", poručio je igrač Mege.

Trener Borca Jovica Arsić naveo je da je njegovom timu nedostajalo iskustvo u presudnim momentima meča.

"Ne mogu da budem zadovoljan kada je krajnji ishod u pitanju… Dobro smo igrali 30 minuta, odbrana je uglavnom bila dobra, ali to nije bilo dovoljno protiv ovako kvalitetnog rivala. Kada padne koncentracija pet minuta i kada pravite greške kakve smo pravili, rezultat se topi i nervoza se uvuče u tim. Nismo toliko iskusna ekipa da bismo mogli da rutinski privedemo kraju ovakve utakmice", rekao je Arsić.

Mega će u polufinalu Kupa Koraća u subotu igrati protiv pobednika meča Crvena zvezda - Dinamik, koji je trenutno u toku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC