• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamenovan automobil s Ikardijevom ženom i decom!

Autor mondo.rs

Užasan incident ispred "Đuzepe Meace" ovog jutra gde su umalo povređena deca koja su se našla u automobilu supruge i agenta Maura Ikardija.

Navijači Intera su besni na Maura Ikardija i njegovu suprugu Vandu Naru!

Doskorašnji kapiten Intera, kom je "oduzeta" traka zbog problema oko obnove ugovora i nediscipline, odbio je da putuje sa ekipom u Beč na meč protiv Rapida u Ligi Evrope, a "nerazuri" smatraju da iza svega stoji Vanda Nara, koja mu je ujedno i agent.

Žena koja se brine o njegovoj karijeri je od "skidanja trake" dobila mnogo pretnji putem društvenih mreža, a nezadovoljstvo je dobilo i "fizički" nastavak...

SESTRINE SUZE ZA BRATOM: MAURO, ZAŠTO TO DOZVOLJAVAŠ?

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", ove subote ujutru ispred stadiona "Đuzepe Meaca" kamenovan je automobil u kom je bila Vanda Nara, a u kome su se nalazila i mala deca koja su sedela na zadnjem sedištu!

Na sreću, niko od njih nije povređen, ali je jasno da problemi između Ikardija i Intera prevazilaze normalne okolnosti zbog kojih je moglo da bude i tragičnog ishoda.

Argenentinska manekenka, koja je ušla i u "fudbalski biznis" kada je Ikardi odlučio da je nakon venčanja angažuje i kao agenta, ima dvoje dece sa napadačem Intera (Frančesku i Izabelu), dok još troje ima iz prvog braka sa Maksijem Lopezom.

O njenom negativnom uticaju na karijeru Maura Ikardija govori se mnogo u poslednje vreme, a u Interu ne žele da prihvate uslove koje je postavila kada je u pitanju novi ugovor.

Traži duplo više novca, što Marota ne želi da prihvati...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC