• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa, ništa, pa Grizman: Čolo 72. put pobedio 1:0

Autor mondo.rs

Prilično nezanimljivu utakmicu odigralii su Rajo i Atletiko na "Valjekasu", a onda se "desio" Antoan Grizman. Po ko zna koji put!

Nema naročito lepog fudbala kada Atletiko ode na gostovanje i tako je bilo i ovoga puta kada su posetili "Valjekas" - i ponovo uprkos malom broju šansi odneli sva tri boda!

Antoan Grizman se sjajno snašao u kaznenom prostoru Raja u 74. minutu nakon što mu je Morata "spustio" loptu, a Francuz je visoko podigao nogu i poentirao u mrežu Dimitrijevskog, tako da je Atletiko ponovo izvršio pritisak na Barsu.

U prvoj utakmici od novog produženja ugovora Čola Simeonea i kluba - podario je navijačima tipičnu pobedu na kakve su navikli u njegovoj eri.

RAJO VALJEKANO - ATLETIKO MADRID 0:1 (0:0)

Ipak, teško je reći da su "jorgandžije" zaslužile baš sva tri boda...

Domaćin je igrao sasvim dobro u čitavom toku meča, Jana Oblaka je tokom prvog poluvremena pošteno namučio Raul de Tomas, u nastavku je i Bebe pokušavao da ga savlada, dok je poslednju šansu na susretu, i to najbolju, imao Abdulaj Ba.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PRIMERE 24. KOLO!

KAKAV PODATAK!

Dijego Simeone je na klupi Atletika od 2012. godine, nedavno je produžio ugovor do 2022, a zanimljivo je da je u 413 utkamica upisao 254 trijumfa, od toga čak 72 (!) rezultatom 1:0. Nestvarno! Za to vreme zabeležili su i 98 remija i 68 poraza u svim takmičenjima.

Upravo je Ba "olako" shvatio situaciju kod gola Grizmana, kada je nedovoljno agresivno gradio Moratu, da bi u 91. minutu naterao Oblaka na najvažniju odbranu na meču.

Slovenački golman je ko zna koliko puta do sada svoj tim sačuvao na tri boda, a ova pobeda će biti važnija za njih utoliko i što je došla posle dva vezana poraza u prvenstvu. I utakmicu sa Juventusom u Ligi šampiona.

Prvi meč igra se na "Vanda Metropolitanu" već 20. februara (21.00).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC