• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolji su Lebronovi: Jokić se zabavljao, Kari zakucao!

Autor mondo.rs

Atraktivni potezi i dobra zabava u Šarlotu, a svoj mali "šou" imao je i Nikola Jokić kada se na zagrevanju šalio sa Stefom Karijem, potom i sa Lebronom Džejmsom na samoj utakmici. KD je MVP!

Najvažnije je da je bilo zabavno!

U ovogodišnjem Ol star meču, koji drugu godinu zaredom nije između Istočne i Zapadne konferencije već "timova" koje biraju kapiteni, pobedu su odneli izabranici Lebrona Džejmsa koji su protiv ekipe Janisa Adetokunba slavili 178:164.

Zanimljivo je da je neiskusnija ekipa, i "mišićavija", koju je sastavio Grk daleko motivisanije i bolje ušla u meč, bili su ozbiljni u tome da trijumfuju, ali su i "Lebronovci" tada pojačali. 

Na čelu sa MVP-om Ol star meča!

Priznanje za najkorisnijeg igrača utakmice otišlo je u ruke Kevina Durenta koji je igrao kod "Kralja", a susret je završio s učinkom od 31 poen i sedam asistencija, dok je od njega bio efikasniji samo Janis Adetokunbo (38 poena, 11 skokova), ali je bio na poraženoj strani.


"KD" je igrao deseti put u utakmici zvezda NBA lige i drugi put je poneo titulu MVP-a.

Uz njega, odličan je bio Klej Tompson koji je ubacio 20 poena s klupe, Kavaj Lenard i Lebron Džejms su imali po 19, dok je 18 na svom kontu zabeležio Damijen Lilard.

Dvocifreni na toj strani bili su i Kajri Irving (13), Džejms Harden (12), Karl Entoni-Tauns (11), Bredli Bil (11), i Ben Simons (10), dok su se u strelce upisali i veteran Dvejn Vejd (7), Entoni Dejvis (5) i Lamarkus Oldrdidž (2).

KD
Izvor: Youtube/NBA


Tim "Janis" nas je više zanimao zbog premijernog nastupa Nikole Jokića na Ol staru, a pored šest poena koliko je postigao - uspeo je i da opravda svoj nadimak "Džoker".

Nikola je odlukom trenera Majkla Malouna, koji ga trenira i u Denveru, proveo samo 13 minuta na terenu (čuva ga za plej-of?) i za to vreme uspeo jednom da zakuca, ali i da nasmeje publiku zbog poteza pored Lebrona.



Pre samog susreta kao čistu zabavu shvatio je i zagrevanje pred meč.

Ovako su se Stef Kari i on zabavljali u Šarlotu...


Kada već spominjemo Stefa Karija, koji je meč završio sa 17 poena (4/17 za tri), ovoga puta je bilo zanimljivo i kako je u jednoj akciji zakucao!

Zbog toga su navijači na društvenim mrežama čak tražili od čuvenog "trojkaša" da učestvuje u takmičenju u zakucavanjima sledećeg Ol stara, a pokupio je uzdahe i zbog atraktivnog pasa o parket koji je moćno završio Janis Adetokunbo.


Takođe, u jednom trenutku je pogodio trojku preko svog "brata" Kleja Tompsona, tako da je i on mogao da vidi kako to izgleda kada Stef "muči" čitavu ligu.

U Janisovoj ekipi, koji je bio ubedljivo najefikasniji, Pol Džordž i Kris Midlton su dodali po 20 poena, Rasel Vestbruk 17, Žoel Embid i Blejk Grifin po deset, dok su ostali bili jednocifreni: Dirk Novicki (9), Diađelo Rasel i Nikola Jokić (6), Nikola Vučević i Kemba Voker (4) i Kajl Lauri (3).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC