• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A sad - reprezentacija Srbije!

Autor mondo.rs

Posle finala nacionalnih kupova u većini evropskih zemalja, vreme je za poslednju rundu FIBA kvalifikacija za Mundobasket. Srbija se još nije plasirala!

 Okupljanje-kosarkaske-reprezentacije-Srbije-pred-poslednji-prozor-kvalifikacija-Mundobasket Izvor: MN PRESS

Poslednji "prozor" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Saša Đorđević i odabrani "orlovi" okupiće se ovog ponedeljka u hotelu "Kraun Plaza", a već za tri dana ih u Talinu očekuje duel sa Estonijom (21. februar), potom i sa  Izraelom (24. februar) pred beogradskom publikom.

S obzirom na to da "viza" za Mundobasket još uvek nije bukirana, jasno je koliko su važni predstojeći susreti u kojima je Srbiji neophodna makar jedna pobeda.

View this post on Instagram

Vraća se kapiten posle dve i po godine! Aleksandar Đorđević saopštio je na koje igrače računa za predstojeće mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini protiv Estonije i Izraela. Na spisku je 19 igrača, uključujući i Miloša Teodosića, doskorašnjeg igrača Los Anđeles Klipersa. Na Đorđevićevom spisku su: Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Ilija Đoković, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov, Ognjen Kuzmić. #orlovi #reprezentacija #srbija #kosarka #sport #mondosport

A post shared by MONDO Sport (@mondorssport) on


Vremena je malo, tako da će Srbija do polaska u Talin (20. februar) odraditi tri treninga, a videćemo koga će Đorđević povesti na ovaj put pošto je na spisku bilo 19 imena.

Sve zanima i da li će "novopečeni otac" Miloš Teodosić ostati s ekipom za ovaj "krug" kvalifikacija pošto je otpušten iz Klipersa i trenutno nema klub, što bi bili njegovi prvi nastupi od Olimpijskih igara 2016. godine, dok i ovoga puta Đorđević ima problema s povredama.

Zbog toga nije pozvan Stefan Jović, povredio se i Peno, a selektor je istakao da na Nikolu Milutinovu, Vasilija Micića i Vladimira Lučića teško da može da računa za prvi meč.

Ostanite uz MONDO, naš reporter će biti na okupljanju reprezentacije, tako da vas na ovom mestu očekuju prve fotografije, video-snimci, izjave i prve informacije o tome koji su planovi selektora za predstojeći ciklus kvalifikacija.

TABELA: Nemačka 9-1, Grčka 9-1, Srbija 6-4, Gruzija 5-5, Izrael 4-6, Estonija 2-8.

UTAKMICE ŠESTOG "PROZORA": Izrael - Nemačka, Estonija - Srbija, Grčka - Gruzija (21. februara), Nemačka - Grčka, Srbija - Izrael, Gruzija - Estonija (24. februara).

SPISAK: Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Ilija Đoković, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov i Ognjen Kuzmić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC