• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prvi od mnogih trofeja u Partizanu!"

Autor mondo.rs

Iskusni Aleks Renfro poručio da trijumf u finalu Kupa Radivoja Koraća predstavlja samo motiv više njemu i saigračima u nastavku sezone.

 Aleks-Renfro-se-nada-da-Kup-Radivoja-Koraca-nece-biti-poslednji-trofej-s-Partizanom Izvor: MN PRESS

Dolazak Aleksa Renfroa krajem decembra, definitivno je "pokrenuo" Partizan.

Crno-beli su od potpisa iskusnog plejmejkera u prethodnih mesec i po dana zabeležili 12 pobeda i četiri poraza, a izuzetan doprinos dao je i u osvajanju Kupa Radivoja Koraća u nedeljnom finalu protiv Crvene zvezde (76:74).

Džok Lendejl mu je poenima sa slobodnih bacanja za pobedu "ukrao" titulu igrača utakmice, ali teško da Amerikanca ta činjenica brine, pošto je odigrao sjajan meč.

Osvojio je četvrti trofej u karijeri (Bundes liga, Kup i Prvenstvo Hrvatske i Kup Radivoja Koraća), a u finalu je imao zapažen košgeterski učinak od 18 poena (4/5 za dva, 2/6 za tri), uz još sedam skokova i deset asistencija.


Kako je sve to on video?

"Srećni smo zbog ovako dobre partije. Ovo je za Partizan, za navijače, za igrače, za uopšte čitavu organizaciju. Zaista smo vredno trenirali i borili smo se do kraja za ovaj trofej", kazao je Renfro na kraju utakmice u razgovoru s novinarima.

U odlučujućim momentima meča tražio je loptu da on rešava...

"Ne znam, uradio sam ono što je trebalo, ne uspeva uvek, ali sam samo radio ono što mislim da treba. Moram da istaknem da je ovo ipak timska igra i timska pobeda. Zajedno se borimo, čuvamo jedni drugima leđa i sada možemo da slavimo". 

Atmosfera u Čairu ga je "oduševila" za sva vremena.

"Zbog ovoga ljudi dolaze da gledaju utakmice. Navijači su bili sjajni na kraju, vodili su nas pobedi u ovako sjajnoj utakmici. Ovo je stvarno veliko rivalstvo, šta više želite?".

Aleks Renfro je kazao i da mu je selektor "orlova" Saša Đorđević čestitao na osvojenom trofeju, a sam Amerikanac ističe da se neće zautaviti na ovome. U planu mu je da se ove sezone raduje s Partizanom još koji put.

"Definitivno sam spreman za još trofeja. Ovo je prvi od mnogo, nadamo se ne i poslednji. Sada smo veći smo optimisti kada imamo pehar", zaključio je Renfro.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC