• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O tragediji u Srbiji: Krenuo iz 16-erca i pao...

Autor mondo.rs

"Posle nekoliko trenutaka bilo je jasno da nema pomoći", svedoče igrači koji su igrali u Ćićevcu i izbliza videli kako smrt mladog fudbalera.

 O tragediji u Srbiji: Krenuo iz 16-erca i pao... Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Nažalost, tužna fudbalska vest u nedelju je obišla Srbiju.

Prijateljska utakmica niželigaša Sloge iz Ćićevca i Juhora iz Obreža nije završena, jer je mladi fudbaler gostiju Stefan Todorović u jednom trenutku pao na teren i ostao nepomično da leži.

U prvom trenutku je davao znake života, ali je nedugo potom lekar iz obližnjeg Doma zdravlja mogao samo da konstatuje smrt.

U izjavi za "Sportski žurnal", golman Sloge Nenad Zdravković objasnio je kako je izbliza izgledala tragična scena, jer je on prvi dotrčao do Todorovića.

"Ništa nije nagoveštavalo da bi moglo da dođe do tragedije. Meč je normalno tekao, a posle jednog od napada gostiju uhvatio sam loptu i odmah je izbacio u polje. Todorović je počeo da se vraća iz našeg šesnaesterca i samo se srušio. Pritrčao sam da pomognem, istovremeno dozivajući ostale igrače. Izvadili smo mu jezik da ne dođe do guđenja i kad je udahnuo nekoliko puta pomislili smo da je najgore prošlo", rekao je on.

Nažalost, fudbaleri nisu mogli da ga oporave.

"Posle nekoliko trenutaka, međutim, telo se umirilo i bilo je jasno da nema pomoći. Hitna pomoć brzo je stigla, ali lekar je mogao samo da konstatuje smrt", izjavio je golman..

Stefan Todorović je rođen 2000. godine, a od ove sezone je igrao za prvi tim zonaša iz Obreža. Trener Radojica Jovičić rekao je da je nesrećnom igraču to bila druga utakmica...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC