• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fetel: Lekler će me staviti pod pritisak

Autor mondo.rs

Njemački vozač očekuje da će mu novi mladi timski kolega Šarl Lekler biti ravnopravan rival u Feriju u predstojećoj sezoni Formule 1.

Sebastijan Fetel promijenio je timskog kolegu. Posljednje četiri godine u Ferariju vozio je sa Kimijem Raikonenom, a od ove godine, kolega će mu biti jedan od najperspektivnijih vozača Formule 1, Šarl Lekler.

Fetel, koji je u posljednje dvije sezone bio jedini konkurent u borbi za titulu šampionu Luisu Hamiltonu iz Mercedesa, rekao je da očekuje da će ga Lekler "staviti pod pritisak".

Upitan kako vidi Leklera, Fetel je odgovorio: "Kao ravnopravnog rivala".

"Ima razloga zbog kojih je u Ferariju i ja to moram veoma ozbiljno da shvatim. Uvijek imaš veliko rivalstvo sa timskim kolegom, ali prioritet je da zajedno pomognemo timu da napreduje. Naravno, duže sam od njega ovdje, možda će on na početku imati drugačije stvari, ali on je dobar momak i nadam se, u pozitivnom smislu, da ćete ga ostaviti na miru da radi svoj posao. Siguran sam da će biti dovoljno brz da me stavi pod pritisak. Vidjećemo šta će biti", rekao je Fetel, prenio je Skaj.

Fetel je u ponedjeljak u Barseloni bio najbrži na predsezonskim testiranjima, a danas poslije prvog dijela testiranja, najbolje vrijeme postigao je Lekler.

Fetel i Raikonen su prethodnih godina imali dobar odnos, a obojica su rekli da im je ovaj drugi najbolji timski kolega u Formuli 1.

"Ne poznajem još Leklera kao timskog kolegu, svi su drugačiji, ali neću dodatno da komplikujem stvari, biću iskren. Neću započinjati nikakve probleme i ne očekujem da će to činiti Šarl. Radujem se tome. Njemu je veoma uzbudljivo da vozi bolid svojih snova i to mogu da razumijem. Iako sam duže ovdje i dalje sam isti", rekao je četvorostruki svjetski šampion.

Nova sezona Formule 1 počinje 17. Marta, trkom za Veliku nagradu Australije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC