• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Glumimo igrače, a nismo igrači!

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Trener Borca Darko Vojvodić razočaran je suđenjem, ali i partijom crveno-plavih protiv Olimpije (3:2) posebno u prvom poluvremenu prijateljskog meča u Ljubljani. "Pojedinci se opet vraćaju na period kada su otjerali ljude sa tribina".

 Olimpija - Borac 3:2, izjava Darko Vojvodić Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Banjalučani su u Ljubljani katastrofalno počeli i na poluvremenu zaostajali tri pogotka za ljubljanskim "zmajčekima", da bi u nastavku popravili utisak i sa dva gola izborili častan poraz - 3:2 (3:0).

"Ništa nije valjalo u prvom poluvremenu, ali dobro nam je ovo došlo u ovom momentu. Što se tiče drugog poluvremena, ono me nije baš puno zanimalo. Ovi što su igrali drugi dio meča su se dobro trkački pokazali, dosta dobrih stvari, voljni momenat je bio izvanredan. Drago mi je jer su to igrači koji su kasnije počeli pripreme ili bili povrijeđeni. Međutim, generalno što se tiče utakmice moj utisak je negativan", izjavio je trener Borca Darko Vojvodić nakon utakmice.

Posebno je šef struke banjalučkog tima bio razočaran i ljut na svoje pojedine fudbalere...

"Počeli smo da igramo onako kako ne umijemo, da glumimo igrače, a nismo igrači. Mi smo Prva lige Republike Srpske, nismo ni premijerligaši da bi nekome nešto glumili. Pojedinci se opet vraćaju na period kada su otjerali ljude sa tribina. Ako ćemo vraćati ljude na stadion, moramo igrati onako kao u Turskoj, a ne kao danas. Ne kažem, Olimpija nam nije mjerilo, bolji su od nas to je evidentno".

Vojvodiću se nimalo nije dopala arbitraža Asmiru Sagrkoviča, koji ga je isključio u prvom poluvremenu, pa je trener Borca utakmicu posmatrao s tribina ljubljanskog stadiona.

"Ova bagra što je sudila danas je pokvarila ambijent. Kada vam ne sviraju ofsajd od dva metra kod prvog gola, onda vam sve taktičke zamisli padaju u vodu. Ali, nećemo se vaditi na njih. Trebamo izvući pouke iz ovoga, i kada je riječ o gostoprimstvu. U Banjaluci nismo nikoga dohvatili, naprotiv. Pitam se, zašto bi mi uvijek trebali biti veći domaćini od drugih? Ako je ovo ta Evropa, onda dabogda nikad u nju ne ušli", ogorčeno je istakao Vojvodić i dodao:

"Kod nas uvijek gledamo da se nekome ne zamjerimo, da to bude na našu štetu. Međutim, ne zarezuju nas ovdje baš puno, ali sami smo krivi. Generalno me to i ne zanima, koliko današnje prvo poluvrijeme koje je bilo očajno. Ako ovako budemo igrali protiv Širokog Brijega, još gore ćemo proći jer tamo ne mogu zamijeniti 11 igrača. Pojedinci trebaju porazgovarati sami sa sobom i da znaju šta ih čeka".

Na kraju je strateg crveno-plavih kratko sumirao utiske nakon priprema u Antaliji i sada u Sloveniji pred nastavak šampionata u Prvoj ligi RS.

"Mi nismo sa krajem priprema završili prvenstvo, nismo pobijedili Arsenal, Ahmat i ostale da bi sad bio kraj i da bi se svi umorili. Šta me briga što su umorni, oni su fudbaleri. Od čega su umorni? Od ovoga luksuza ovdje, ekstra terena, vrhunske hrane, sjajnog ambijenta? Od čega su umorni? Dobro ćemo se propitati, ja vam kažem".

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bojazan

Ispašćemo sad od Širokog, a bojim se da će onda sve nizbrdo krenuti, isti scenario kao prošle godine. Velike ambicije, tobože dobar sastav, a onda sve nizbrdo, i raspad sistema u klubu

Kopre Nedri!

Oj Vojvodo ti nas povedi...

Racbo

pitaj vicu ko je otjerao publiku, i odlazi iz svetinje

Atelje 212

Neko je ukontao da je opasan trener!?

Sarkozić

Tako je Vojvodo...svaka ti je na mjestu a posebno ovo što si rekao o gostoprimstvu...mi se u svim sportovima samo negdje saginjemo i izvinjavamo...a kome i zašto.... svugdje nas dočekaju kao levate ....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC