• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova uprava za bolje sutra Mladosti

Autor mondo.ba

Banjalučka Mladost u nastavak sezone Prve lige Republike Srpske ulaze sa novom upravom.

Rukometni klub Mladost iz Banjaluke dobio je novu upravu i predsjednika.

Za prvog čovjeka kluba izabran je Zoran Vukalo, a svi u banjalučkom klubu nadaju se da će formiranjem nove Uprave kluba klub stati na noge.

"Ovo je zaista jedna pozitivna priča u koju smo ušli na inicijativu dece, igrača koji igraju, a osnovni cilj nam je da obezbijedimo što bolje uslove za rad. U Upravni odbor kluba ušli su mladi poslovni ljudi koji žele da pomognu ovim mladim sportistima", ističe Vukalo.

Jesenji dio sezone Mladost je okončala na trećem mjestu, sa pet bodova zaostatka za vodećom Drinom iz Zvornika, odnosno četiri za drugoplasiranom Hercegovinom iz Nevesinja.

"Prvi dio sezone završili smo na trećem mjestu i ono što želimo jeste da se zadržimo u gornjem dijelu tabele, ali bez ikakvog pritiska i imperativa. Želimo da u narednom periodu postanemo stabilan prvoligaš, da izgradimo klub koji će biti finasijski samoodrživ i da na zdravim osnovama pokrenemo omladinsku školu uspostavljanjem kvalitetnog sistema rada sa mlađim kategorijama. Veliku zahvalnost dugujemo svim insitucijama i sponzorima koji su nam pružili podršku i nadam se da ćemo kvalitetnim i odgovornim radom opravdati njihovo povjerenje", poručio je novi predsjednik Mladosti.

Mladost je polusezonu okončala u sjajnom raspoloženju, s obzirom da je upisala osam uzastopnih pobjeda.

"Mi ćemo igrati iz utakmice u utakmicu i to je naš plan. Imamo izuzetno mladu, perspektivnu i motivisanu ekipu koji zaista ima visoke domete. Već sam rekao da timu ne namećemo apsolutno nikakav imperativ, želimo da se zadržimo u vrhu tabele, a za Premijer ligu ima vremena. Prioritet nam je da klub malo ojača i da pokrenemo mlađe kategorije, a onda ćemo razmišljati i ozbiljnijim ambicijama", zaključio je Vukalo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC