• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas odluka o dvomeču Borca m:tel i Bukurešta

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučki klub u kontaktu je sa Rumunima o organizaciji duela četrvrtfinala EHF Čelendž Kupa.

 CSM Bukurešt Borac m:tel četvrtfinale EHF Čelenžd kupa Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Žrijeb četvrtfinala EHF Čelendž Kupa nije bio naklonjen banjalučkom klubu, pa će Borac m:tel u borbi za plasman dalje igrati dvomeč sa rumunskim CSM Bukureštom, jednim od favorita za titulu u ovom evropskom takmičenju.

Ipak, u gradu na Vrbasu se neće predati, nego će pokušati da naprave iznenađenje i izbore plasman među četiri najbolje ekipe.

Žrijebom je odlučeno da Rumuni budu domaćini u prvom meču 23. ili 24. marta, dok je revanš zakazan sedam dana kasnije u banjalučkom "Boriku".

Postoji i opcija da oba susreta budu odigrana u prestonici Rumunije ili u Banjaluci, ali mala je vjerovatnoća da se klubovi odluče na ovakav potez.

"U kontaktu smo sa Rumunima, u toku dana predložićemo im da se jedna utakmica igra u Bukureštu, a druga u Banjaluci. Dogovorićemo se oko plaćanja troškova, a naša želja je da mi njima u Banjaluci platimo troškove smještaja i ostalog, a oni nama tamo, a da svako sebi organizuje prevoz. To će biti naš prijedlog i nadam se da će proći", rekao je za MONDO direktor Borca m:tel Vladimir Branković.

Sve u svemu, sljedećeg mjeseca očekuju se dva izuzetno uzbudljiva meča za plasman među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju.

"Svakako, biće to rukometni spektakli i u Bukureštu i u Banjaluci. Siguran sam da će naši momci dati sve od sebe da eliminišu renomiranog protivnika, dok ćemo mi iz Uprave pružiti maksimum kako bismo ovaj dvomeč organizovali na najbolji mogući način i našim rukometašima omogućili što bolje uslove, koji će im sigurno biti dodatni motiv za što bolji rezultat", zaključio je direktor "crveno-plavih".

U slučaju da iz ovog dvoboja izađe kao pobjednik, Borac m:tel bi u polufinalu EHF Čelendž kupa igrao sa boljim iz duela Vize (Belgija) - Neva (Rusija).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC