• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Debi Vilijamsa: "Nije u idealnom stanju"

Autor mondo.rs

Budućnost u petak gostuje Žalgirisu u Evroligi, a pitanje je koliko će novi igrač dobiti minuta na prvom meču za Podgoričane

 Žalgiris Budućnost Devin Vilijams debituje Izvor: MONDO/Filip Filipović

Dugo čekani centar Devin Vilijams je pre četiri dana stigao u Podgoricu, zadužio dres i biće u prilici da debituje za Budućnost u petak na meču protiv Žalgirisa u Kaunasu u okviru 23. kola Evrolige.

Pitanje, međutim, koliko će minuta dobiti na parketu, s obzirom na to da je trener šampiona ABA lige, Jasmin Repeša, otkrio da je gorostasni američki centar daleko od prave forme.

"Jasno je to kada je trčanje u pitanju. Vilijams nije stigao iz Turske u idealnom stanju. Nije mu pomoglo to što do momenta realizacije transfera u naš klub nije trenirao nekoliko dana. Posvećen je na treninzima, radio je dobro nekoliko dana. Iskustvo jakog meča biće mu od velike pomoći. Verujem da će imati priliku da napreduje iz utakmice u utakmicu", rekao je Repeša.

Podgoričani će biti desetkovani u Kaunasu. Budućnost će biti lišena usluga reprezentativaca Petra Popovića, Suada i Seada Šehovića, Filip Barović i Danilo Nikolić su pod znakom pitanja zbog prehlade, Goga Bitadze se još nije oporavio, a duže su povređeni Aleksa Ilić i Nikola Ivanović. Zbog toga će u rosteru biti Milić Starovlah i petnaestogodišnji Fedor Žugić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC