• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobar start juniora Zvezde: Pao je Olimpijakos

Autor mondo.rs

Crveno-beli savladali Atinjane na otvaranju kvalifikacionog turnira Evrolige.

 Juniori KK Crvena zvezda savladali Olimpijakos Evroliga Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Juniori Crvene zvezde mts uspešno su počeli napad na devetu uzastopnu titulu kvalifikacionog turnira juniorske Evrolige u Beogradu.

Na turniru koji i ove godine nosi ime "Marko Ivković - Jagoda", crveno-bele nade savladale se u prvoj utakmici vršnjake iz Olimpijakosa, rezultatom 99:87 (27:20, 26:17, 25:22, 21:28).

Pred oko 500 gledalaca u dvorani u Železniku, ekipu Bojana Đerića predvodio je precizni Vukašin Mašić (na slici), koji je postigao 29 poena i to bez promašaja iz igre (6/6 za dva, 5/5 za tri), završivši pritom meč sa indeksom 35. 

Dvocifreni broj poena među domaćima ubacili su i Lazar Živanović (21), Nemanja Popović (18) i Bojan Tomašević (14), a Olimpijakos su predvodili Andreas Cumanis sa 28 i srpski talenat Aleksej Pokuševski sa 20 (4/9 za tri).

Naredni meč Zvezdini juniori igraće u 18 časova protiv Venecije, a poslednji duel u grupnoj fazi igraće protiv Cedevite u subotu od 16 časova. Plasman u nedeljno finale izboriće pobednici obe grupe, s tim da će se u drugoj uz Fenerbahče i sarajevske Sparse takmičiti i drugi srpski predstavik - Mega, koja će u petak od 16 časova igrati protiv Olimpije.

KK Crvena zvezda mts: Uskoković, Pavićević 5, Karapandžić 9, Popović 18+7sk, Manojlović, Radosavljević, Vasić 3+4sk,+5as, Mašić 29+6 as, Kolarić, Tomašević 14+9sk,Dimitrijević, Živanović 21.

Pobednik beogradskog turnira plasiraće se na završni Fajnal-ejt, koji će biti organizovan paralelno sa Fajnal-forom Evrolige u Vitoriji, od 17. do 19. maja. Mesto na finalnom takmičenju na prethodnim kvalifikacionim turnirima već su izborili Valensija (u Valensiji), Real Madrid (u Minhenu) i Žalgiris (u Kaunasu).

Sve utakmice turnira "Marko Ivković" direktno prenosi TV Arena sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC