• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Mažić odlazi, ima ponudu koja se ne odbija!

Autor mondo.rs

"Očekuje ga ugovor koji bi teško odbio i profesionalni fudbaler", rekao je izvor upućen u Mažićeve planove za naš portal.

 MONDO: Mažić odlazi, ima ponudu koja se ne odbija! Izvor: MN PRESS

Tačno je!

Milorad Mažić blizu je odluke da napusti srpski fudbal. Koliko blizu? Dijeli ga jedan let i jedan potpis.

Mondo iz pouzdanih izvora saznaje da će najbolji srpski sudija narednog utorka otputovati u Kinu na završetak pregovora i potpis ugovora sa tamošnjom Superligom, nakon čega više neće suditi domaće prevnstvo, a najverovatnije ni UEFA klupska takmičenja.

Arbitra iz Vrbasa u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta "očekuje ugovor koji bi teško odbio i profesionalni fudbaler", prenio nam je izvor upućen u planove 45-godišnjeg internacionalca, koji od 2009. nosi grb FIFA.



Da je u Srbiji malo ko znao za ovaj nesvakidašnji transfer svjedoči i to što je Mažić sudio utakmicu OFK Bačka - Partizan prošlog vikenda, dok je ove nedjelje trener Vojvodine, Radovan Krivokapić, zahtijevao da upravo on bude delegiran za derbi sa Radničkim iz Niša.

Mažić, inače, nije delegiran za tekuće 23. kolo.

Kineski šampionat počinje 1. marta i Mažić bi, prema pisanju tamošnjih medija, trebalo da se nađe na redovnoj listi zajedno sa kolegama iz Kine, ali i poznatim engleskim sudijom Markom Klatenburgom, koji se na sličan korak odlučio prije dvije godine.

Mažić je na listi elitnih FIFA sudija, pa će tako i dalje imati pravo nastupa na međunarodnoj sceni, s obzirom na to da je 2015. ukinuta starosna granica za najbolje svjetske sudije.

Ostalima, internacionalna licenca ističe u 45. godini.

Za očekivati je da FIFA i UEFA u narednom periodu ponude Mažiću zasluženi i dostojanstveni silazak sa velike scene, odnosno da će Srbin do povlačenja iz najjače konkurencije nastaviti da vodi zvanične utakmice kvalifikacija i velikih turnira, ali ne i one presudne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC