• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpustio majku?

Autor mondo.rs

Izgleda da na tržištu igrača najgore prolaze oni o kojima brinu najbliži.

Adrijen Ravio otpustio je agenta, koji je u isto vreme njegova majka, zbog toga što je navodno upropastila njegov ugovoren prelazak u Barselonu, piše katalonski "Diario Sport".

Ovaj 23-godišnjak nestao je sa radara kada je odlučio da ne produži ugovor sa Pari sen Žermenom, odnosno od kada je obavestio predsednika kluba Nasera Al-Kelaifija da će narednog juna kao slobodan igrač napustiti "Park prinčeva".

Nekoliko vodećih evropskih klubova bilo je zainteresovano za njega i pre nego što je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa PSŽ-om, kontinentom su se čak proširile vesti o njegovom dogovoru sa Barselonom, ali je potom iz tog grada stigla štura informacija da su pregovori propali i da je Ravio i dalje slobodan igrač.

U međuvremenu, Katalonci su doveli Artura Vidala i Artura Mela na poziciji koju bi pokrivao Ravio.

Problemi su, navodno, počeli još prošlog leta, pre Svetskog prvenstva u Francuskoj, kada je Barselona imala nameru da ga plati 40 miliona evra i izbegne mogućnost da se, potom, rivali izbore za njegov potpis kada bude bio slobodan u biranju nove sredine.

Tada je, navodno, na scenu stupila njegova majka, koja je za sina (i sebe, shodno procentima) tražila nepristojne uslove, što čelnici kluba sa "Kamp nou" stadiona nisu bili spremni da ispune. Barselona je pokušala još jednom, ove zime, a potom odlučila da dovede Ajaksovu tinejdž zvezdu Frenkija de Jonga (19) za 86 miliona evra.

Holanđanin je već potpisao za Barsu i biće predstavljen na kraju sezone, dok je Ravio i dalje slobodan i u potrazi za novim klubom.

Izgleda i za novim agentom…

DA LI ĆE IKARDI OTPUSTITI SUPRUGU?



U sličnoj situaciji našla se i zvezda Intera, Mauro Ikardi, koji je brigu o karijeri prepustio supruzi, Vandi Nari.

Osim toga što je u međuvremenu izgubio kapitensku traku i odlučio da se ne pojavljuje na treninzima prvog tima, Ikardi je doživeo i da njegova rođena sestra apeluje na njegov zdrav razum preko društvenih mreža, kao i da njegov bivši menadžer Avijan Morano izađe u javnost i konstatuje kako se Argentinac mnogo promenio od kada se pojavila njegova supruga.

"Ne čudi me ništa što se događa sa njim, trenutno", rekao je Morano.

Međutim, izgleda da se u njegovom slučaju bar nešto promenilo nabolje, utoliko što je Inter ovu "vakuum" situacija rešio da okonča tako što će bivšem kapitenu ponuditi novi četvorogodišnji ugovor sa zaradom od 6,5 miliona evra po sezoni bez bonusa i premija.

Pre nego što je "puklo" između Intera i Ikardija, njegova supruga Vanda iznela je novom sportskom direktoru kluba Bepeu Maroti uslove pod kojima će njen dragi potpisati novi ugovor - zarada od 7,5 miliona evra, koja bi "otišla" na celih deset ukoliko bi bili ispunjeni svi uslovi za bonuse i premije.

Ikardi trenutno zarađuje 4,5 miliona evra, što je skoro duplo manje od Paula Dibale u Juventusu. O Kristijanu Ronaldu da ne govorimo…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC