• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANKETA: I, šta Sari sada da uradi?

Autor mondo.rs

Ono što je Kepa Arizabalaga uradio u produžecima finalne utakmice Liga kupa na "Vembliju" dovelo je uzdrmanog menadžera u još težu poziciju, jer su milioni mogli da se uvjere da je njegov autoritet u timu - gotovo nepostojeći. Šta sada?


Mi ovako nešto nismo vidjeli, ne znamo za vas...

Najskuplje plaćeni golman svih vremena, 24-godišnji španski reprezentativac Kepa Arizabalaga, iskazao je na najvažnijem engleskom fudbalskom stadionu nezapamćenu dozu nepoštovanja prema treneru Mauriciju Sariju, kolegi Viliju Kavaljeru, saigračima iz prvog tima i navijačima Čelsija, kada je odbio da izađe iz igre u finišu produžetaka finala Liga kupa sa Mančester sitijem.

RASULO U ČELSIJU: KEPA OBRUKAO SARIJA

Primijetivši da je Sari, za kog je svima u svijetu fudbala jasno da se nalazi u nezavidnoj poziciji i da mu londonska javnost "broji dane" do otkaza, poslao iskusnog Kavaljera na zagrijavanje i da se sprema da izvede trik Luja van Gala sa Mundijala u Brazilu, Arizabalaga je prvo pao na travu i zatražio pomoć ljekarskog tima, a potom, kada je Italijan pozvao Kavaljera i prijavio izmjenu četvrtom sudiji, ustao, pokazao da je s njim sve u redu i dao glavnom sudiji znak da može da nastavi utakmicu...

Uradio je to toliko perfidno da uveliko bijesnom Sariju nije ostavio prostora da, ipak, napravi izmjenu, jer lopta do posljednjeg zvižduka arbitra Džonatana Mosa nije više napuštala igru.

Sari je uzalud urlao, napuštao teren i vraćao se, jednostavno mladi golman mu nije dozvolio da napravi posljednju izmenu i pokuša da zbuni igrače trenera Pepa Gvardiole, a da sve bude gore po momka plaćenog 80 miliona evra - njegov bezobrazluk ostao je bez pokrića kada je penal serija počela, pa su "građani" osvojili i burno proslavili prvi trofej u sezoni.

Pogledajte ovaj bizaran trenutak...

Ono što je još poraznije po samog Mauricija Sarija i čitav klub jeste da niko od igrača koji su na terenu nije otišao kod mladog golmana i pokazao mu da poštuje trenera.

Sezar Aspilikueta, koji je oko ruke nosio kapitensku traku, bio je nevidljiv u tom trenutku na terenu, dok je samo David Luiz došao kod Kepe Arizabalage i razgovarao s njim, ali su njihovi gestovi više pokazivali da ga je Brazilac bodrio da ostane na travi "Vemblija".

Šta vi mislite poslije svega, šta bi Sari trebalo da uradi poslije ove neposlušnosti?

Anketa

Šta bi Sari trebalo da uradi sa Kepom?

  • Da zatraži od kluba suspenziju do kraja sezone;

    23.08% (15)

  • Da ga kazni novčano;

    10.77% (7)

  • Da ga preseli na klupu;

    23.08% (15)

  • Da ga stavi na transfer listu;

    20% (13)

  • Da podnese ostavku;

    23.07% (15)

Šta bi Sari trebalo da uradi sa Kepom?

Rezultati


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC