• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon s baterijom od 18.000 mAh iz prve ruke (VIDEO)

Autor Jovana Josipović

DA! Videli smo ga, koristili smo ga i još nas boli ruka :D

 Telefon s baterijom od 18.000 mAh iz prve ruke (VIDEO) Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Enegizer telefon s baterijom od 18.000 mAh je GRDOSIJA teška više stotina grama, najmanje 400, ali tačan podatak nemamo. Veliki je kao tri prosečna telefona današnjice stavljena jedan na drugi, a precizno, debeo je preko 18 milimetara! Teško ga je koristiti jednom rukom, zbog debljine, posebno, kad se koriste opcije u gornjem ili donjem daljem uglu ekrana. Telefon je težak i brzo zamara šaku, tako da mu je ergonomija vrlo slaba strana. Takođe, Energizer nije vodio računa o izradi, pa je telefon zaobljen sa svih strana, osim ekrana, pa jedino čvrsto stoji na stolu, ako ga položite ekranom nadole - u svim ostalim slučajevima se klati.

Energizer Power Max P18K Pop trebalo bi da se pojavi na leto u plavoj boji, sa iskačućom dvostrukom selfi kamerom, koja se izvlači samo kad se prebaci u selfi mod, a potom se opet uvlači, kad se napusti selfi meni. Unutra su Android Pie, 6 GB RAM i 128 GB memorije, koja je proširiva microSD karticama. Upotrebljen je najnoviji MediaTek procesor, a ekran je zaista posebno dobar - svetao, jasan, kvalitetan, od ivice do ivice i bez (prokletog) “notch-a“! Zapravo, ekran je baš dobar i šeta je što će ostati na ovoj bateriji s ugrađenim telefonom, ako smemo tako da se izrazimo. Inače, dijagonala mu je 6.2 inča, sa Full HD+ rezolucijom.

Sveukupno, 10 minuta druženja s ovim telefonom nije na nas ostavilo bog zna kakav utisak, osim činjenice da je baterija gigantska i da bi bilo lepo da imamo jednu tanku, malu bateriju u svim modernim telefonima, koja bi trajala kao i ova enormno velika i teška - sedam dana korišćenja i više od 48 sati neprekidne video reprodukcije!

Kad se telefon pojavi na tržištu, a razmatra se i naš region, to će i zvanično biti telefon sa najvećom baterijom i najteži i najdeblji telefon današnjice.

Cena nije otkrivena, ali sumnjamo da će ona sprečiti bilo koga da kupi ovaj smartfon, ako ga je baterija prethodno “kupila“ ;)

Pratite sve MWC vesti na našem već formiranom tagu MWC19, a na društvenim mrežama pronađite naše izveštaje pod oznakom #MobITMWC19.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS