Čoliću sestra donijela kokain u KPZ Tunjice

Autor:

Protiv Jovane Čolić podnesen izvještaj zbog sumnje da je u Kazneno-popravni zavod Banjaluka na Tunjicama pokušala prokrijumčariti kokain svom bratu Marku Čoliću, kojem se sudi za pokušaj ubistva novinara Vladimira Kovačevića.

0
A- A A+
droga kokain spid heroin diler dileri narkotik narkotici narkoman narkomani Foto: MONDO

Kako je objavio "EuroBlic'' droga je otkrivena kada su zatvorski čuvari pregledali odjeću koju je Jovana Čolić donijela bratu i u kojoj su pronašli kesice sa kokainom.

Ovo je potvrđeno u Policijskoj upravi Banjaluka. Posjeta o kojoj je riječ dogodila se u januaru ove godine, drogu su pronašli čuvari u džepu od hlača oduzeli je i sve prijavili policiji. 

Čolićeva je saslušana, ali je tvrdila da nije znala da se u odjeću koju je nosila bratu nalazi droga.

"Policijska uprava Banjaluka 25.02.2019. godine Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka nakon prikupljenih dokaza, dostavila je izvještaj protiv J.Č. iz Banjaluke zbog sumnje da je izvršila krivično djelo 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga', '' potvrđeno je Mondu u Policijskoj upravi Banjaluka.

Marko Čolić je optužen da je zajedno sa Nedjeljkom Dukićem pokušao ubiti novinara Vladimira Kovačevića kada su ga brutalno pretukli ispred zgrade 26. februara prošle godine.  Suđenje Čoliću počelo je 21. februara u Okružnom sudu u Banjaluci, a Nedeljko Dukić je u bjekstvu i za njim je raspisana međunarodna potjernica.

Tagovi: