• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Križaj i Franko ponovo na Jahorini

Autori mondo.ba Autori Fena

Trka poznatih ljubitelja Jahorine biće održana 2. marta na stazi "Poljice" na Jahorini.

 Križaj i Franko ponovo na Jahorini Izvor: MONDO/Samir Cacan

Glavni promoter ovogodišnje trke poznati je skijaški reprezentativac bivše Jugoslavije Jure Franko, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

"Čast i zadovoljstvo mi je biti glavni promotor Trke poznatih ljubitelja Jahorine, na koju sam se sa velikim zadovoljstvom odazvao. Zasigurno ćemo prirediti odlično i fer-plej skijanje i neka najbolji pobjede", izjavio je Franko.

U 14 časova na glavnoj bini koja će biti postavljena ispred hotela Termag nastupiće "Lexington band", čiji je frontman Bojan Vasković već ranije, svima koji budu na stazi Poljice tog dana, obećao odličan provod.

Tokom dana će se dijeliti i vrijedne nagrade nagradnog konkursa koji je proteklih dana bio aktivan na oficijelnoj Fejsbukl stranici trke. Isto tako organizatori su priredili i dodatni takmičarski sadržaj zabavnog karaktera za sve posjetioce, roditelje i djecu.

Pored Franka, ovogodišnji promotor trke je i bivši reprezentativac SFRJ Bojan Križaj, osvajač kristalnog globusa u slalomu 1987. godine na Jahorini.

"Rado se sjećam Jahorine i te 1987. godine kada sam dobio najljepše priznanje u životu i osvojio kristalni globus u slalomu. Na Jahorini se uvijek osjećam izvanredno. Postoji ta emocija iz prošlosti, te svaki put kada dođem ovdje probude se ta sjećanja na Olimpijadu, a manifestacija Trka poznatih ljubitelja Jahorine zasigurno, barem na jedan dan u godini vrate tu euforiju", rekao je Križaj.

Ovogodišnja trka ima i društveno odgovorni karakter jer su organizatori odlučili novac od prikupljenih kotizacija za trku pokloniti u humanitarne svrher

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC