• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moka Slavnić generalni menadžer KKI Vrbas

Autor mondo.ba

Zoran "Moka" Slavnić, proslavljeni srpski košarkaš i trener, imenovan je za generalnog menadžera Košarkaškog kluba invalida Vrbas iz Banjaluke.

 Zoran Slavnić generalni menadžer KKI Vrbas Izvor: MN PRESS

Ovakvu odluku donio je Marinko Umičević, predsjednik višestrukih šampiona Jadrana, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a sve u cilju postizanja još boljih rezultata na evropskoj sceni.

Kao što je poznato KKI Vrbas će od 7. do 10. marta biti domaćin kvalifikacionog turnira „Evrolige 2“ na kojem će nastupiti i timovi iz Turske, Francuske, Izraela i Holandije, čiji je promoter upravo popularni Moka.

"Želim ovom prilikom da obavijestim sportsku javnost u Banjaluci i Republici Srpskoj da je Zoran Slavnić prihvatio da bude generalni menadžer našeg kluba. Ovo je za nas velika čast, jer će pomoći svima, a svakako najviše stručnom štabu kako bismo već na kvalifikacionom turniru „Evrolige 2“ ostvarili što bolji plasman, a naša je želja da budemo prvi", izjavio je Umičević.

Nekadašnji sjajni košarkaš koji je u karijeri, između ostalog, bio igrač i trener Crvene zvezde i Partizana i bio je prvi selektor Srbije, a član je FIBA kuće slavnih od 2013. godine nije se dvoumio da li da prihvati poziv iz Banjaluke.

"Pošto obožavam ono što radi predsjednik Marinko Umičević, čovjek bez koga ne bi ni bilo kluba, nisam mogao da ne prihvatim ulogu koja mi je povjerena. Sigurno je da ću sa svoje strane sve učiniti kako bi ekipa ostvarilia dobar rezultat na kvalifikacionom turniru „Evrolige 2“ na kojem će imati jake protivnike", rekao je Slavnić, generalni menadžer KKI Vrbas.

Moka Slavnić je istovremeno pozvao sve Banjalučane da se 8. i 9. marta okupe u što većem broju u Sportskoj dvorani „Borik“ kako bi pomogli igračima da ostvare zacrtani plan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC