• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bata i Vujadin "na vezi": Ispričali smo se...

Autor mondo.rs

Trener Partizana još jednom se osvrnuo na incidente i "teške reči", za vreme i posle 159. "večitog" derbija.

 Bata i Vujadin "na vezi": Ispričali smo se... Izvor: MN PRESS

Zoran Mirković se odmah posle subotnje utakmice Crvene zvezde i Partizana izvinio zbog nekih svojih reakcija tokom derbija.

"Preterao sam i izvinjavam se svima. Ne priliči mi", naveo je trener crno-belih i nekadašnji reprezentativac, koji je kasnije u izjavi "Sportskom žurnalu" potanko objasnio zbog čega se u finišu utakmice umešao u gužvu kraj aut-linije.

Upitan da li je od subote uveče do danas, kada je najavljena nova važna utakmica, protiv niškog Radničkog, bilo izvinjenja za neprimerene stvari sa druge strane, Mirković je odgovorio da se "čuo sa Vujadinom Savićem".

Podsećamo da je kapiten Zvezde izjavio da se "ne raspravlja sa budalama", apostrofirajući Sašu Zdjelara i Nemanju G. Miletića.

"Ja sam se čuo sa Vujadinom Savićem i ispričali smo se. Vujadin je isto veliki sportista i rekao je da je možda malo preterao, ili da mu je možda malo drugačije preneseno šta su igrači Partizana rekli".

Mirković je naglasio da je derbi nešto što će trajati "za vjek vjekova", a da su svi njegovi akteri prolazni, mada je adrenalin nešto što sa derbijem ide ruku pod ruku i nikada neće moći da se isključi.

"Derbi je velika utakmica. Takve stvari su se dešavale i pre nas, dešavaće se i posle. Ali mislim da svi treba da obratimo pažnju - tu mislim i na sebe - kako se ponašamo u najavi utakmice, u nekim situacijama na samoj utakmici i posle nje".

Osvrnuvši se na igru i rezultat, drugi remi 1:1 otkako je on na klupi crno-belih, rekao je da ne može da bude sasvim zadovoljan, ali ni nezadovoljan.

"Ako u obe utakmice vodite, pa to vođstvo izgubite, ne bi trebalo da budete zadovoljni. Ali kad pogledamo kako su momci odigrali prvi i drugi derbi, mislim da ne mogu da budem nezadovoljan - njihovim odnosom, željom, stvarima koje su sproveli na terenu. Naravno, uvek može bolje, pa neka iza ovih mojih reči ostane mali zarez".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

"Derbi je velika utakmica. Takve stvari su se dešavale i pre nas, dešavaće se i posle. Ali mislim da svi treba da obratimo pažnju - tu mislim i na sebe - kako se ponašamo u najavi utakmice, u nekim situacijama na samoj utakmici i posle nje". Derbi, od vremena SFRJ, nije utakmica, a posebno ne velika. Isto je i u CRO, BiH... Odvedite dete na neki derbi i uverite se. Posle 2000te ubijeno na stotine vođa navijača, ispade da navijača ima na milione. Pa nismo Kina

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC