m:tel vas poziva na veliki Playground događaj

Autor:

Ukoliko vas zanima kako se razvija dobra ideja i kako se kreativnošću prave uspješne poslovne priče, obavezno zabilježite datum 13. mart 2019. i u 18.00 časova dođite u Muzej savremene umjetnosti RS u Banjaluci.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

m:tel i ICT Hub iz Beograda organizuju još jedan interesantan m:tel Playground meetup.

Živimo u vrijeme i svjedoci smo četvrte industrijske revolucije. Internet, informacione i komunikacione tehnologije (IT) su doživjele procvat i nepovratno promijenile cijeli svijet.

Upravo o tome, 13. marta govoriće Jan Willem Smeenk, jedan od vodećih Internet of Things eksperata. Nekada suosnivač i investitor Booking-a, a danas osnivač i CEO kompanije SODAQ govoriće nam o svojim počecima, kako je postao preduzetnik, o nastanku i razvoju Booking.com, kao i o tome čime se danas bavi, zašto IoT, šta nam donose nove tehnologije povezivanja i gdje je sve IoT našao primjenu danas, a gdje će biti u narednim decenijama.

Ovaj događaj biće prilika i da se kratko upoznate sa najnovijim IoT rješenjima u m:tel-ukrozsimulaciju Smart City i Smart Home rješenja koja će vam u uvodnom predavanju predstaviti Aleksandar Veselinović, rukovodilac Sektora za planiranje i izgradnju upravljačko-komutacionih sistema i servisa u kompaniji m:tel.

Zabilježite datum i saznajte kako Internet of Things mijenja svijet!

Za više informacija posjetite playground.mtel.ba

Tagovi:

Ostale vijesti