• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dokazuju se Zidanu: Oni su radili na slobodan dan

Autor mondo.rs

Nije teško pogoditi koji su igrači u pitanju...

Zinedin Zidan je već doneo pozitivnu atmosferu na "Santjago Bernabeuu".

Stari-novi trener Real Madrida je u svom prvom mandatu bio poznat kao "osoba od poverenja" koja se odlično slagala sa svim fudbalerima, dok se isto ne može reći za njegove naslednike Đulena Lopetegija i Santijaga Solarija...

Imali su problema sa disciplinom igrača, iz toga su izašli i loši rezultati, a Zidan je po stupanju na mesto novog šefa stručnog štaba odmah motivisao pojedince.

Odlučio je da ovaj utorak bude slobodan dan za sve fudbalere, kako bi se psihički i fizički odmorili od iscrpljujuće dve nedelje u kojima su ispali iz konkurencije za La Ligu, Kup i Ligu šampiona, ali neki od njih taj savet nisu poslušali.

Kako bi se pokazali Zinedinu Zidanu, najkritikovaniji igrači "kraljevića" ove sezone, Marselo i Isko, došli su u trening centar Madriđana i radili punom parom!


Marselo se navodno "zasitio" izazova u Real Madridu i već dugo i intenzivno pregovara sa Juventusom gde bi se ponovo udružio sa Kristijanom Ronaldom, dok je Isko bio u "tihom ratu" sa Santijagom Solarijem u čije se planove nikako nije uklapao...

Serhio Regilon je "iskočio" u prvi plan i zauzeo poziciju koju je "ljubomorno čuvao" Marselo, dok je Isko ispao iz konkurencije i za klupu, a nedavno je i klub kaznio.

Delovalo je da više neće zaigrati kod Santijaga Solarija, odnosno da je Argentinac dobio garancije da će Isko biti prodat, ali u roku od nekoliko dana sve se promenilo i Isko je sada rešen da se nametne Zinedinu Zidanu.

Jasno je da istu motivaciju nisu imali kod prethodnih trenera, pa se uvek postavlja pitanje, zbog čega igrači igraju za trenere, a ne za klub? 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC