• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević opet u Krupi: Borićemo se do kraja!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Fudbalski klub Krupa imenovao je u utorak Slobodana Starčevića za novog trenera prvog tima, potvrdio je za MONDO doskorašnji šef struke Tuzle siti. "Bili smo i u većim problemima, pa smo uspjeli da se izvučemo", kaže Starčević.

 Slobodan Starčević novi trener FK Krupa, izjava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nakon što je podnio ostavku na klupu ekipe iz Siminog Hana i to poslije poraza od Sarajeva, Starčević se po fudbalskim kuloarima povezivao sa Krupom, koju je predvodio u periodu od 2014-2018.

Čim je Petar Kurćubić podnio ostavku na mjesto trenera ekipe iz kanjona Tijesno, bilo je jasno da "prepreke" više ne postoje i da će "fenjeraš" Premijer lige Bosne i Hercegovine probati da vrati Starčevića s kojim je ostvario i najveće uspjehe u klupskoj istoriji.

"Dogovor je pao, u srijedu ću formalno biti predstavljen kao novi trener Krupe", rekao je Starčević našem portalu i dodao da se vratio u klub iz Krupe na Vrbasu kako bi pomogao da izbori opstanak.

"Najvažniji cilj je da pokušamo izboriti opstanak s postojećim igračkim kadrom i vjerujem da možemo to da ostvarimo. Dok god postoje šanse, borićemo se. Krupa je bila i u većim problemima, pa smo uspjeli da se izvučemo", optimista je Starčević, koji će sutra u 10 časova biti predstavljen prije jutarnjeg treninga.

Starčević je treći trener Krupe u ovoj sezoni nakon što je na početku ekipu vodio Branislav Krunić, koji je napustio klub poslije 13 mečeva. Njegov nasljednik Kurćubić ostavio je Starčeviću posljednje mjesto na tabeli sa samo 16 bodova i predstoju mu izuzetno težak posao.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pistaki

Idemo, Slobo. Samo naprijed i nedaj onoj dvojici kako se zovu ono... Moraca i Kurcubic... Nedaj im da ti se mjesaju u posao i Krupa ostaje u ligi. Srecno.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC