• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istina je, vraća se! (FOTO)

Autor mondo.rs

Jedan od najpopularnijih telefona ikad se vraća - procurele slike, ali i specifikacije.

 Motorola RAZR Izvor: MONDO portal / Motorola / XDA forum

Možda Motorola ili Moto, ne znamo kako će se još tačno zvati, RAZR neće biti vrhunski “flagship“ kakvi su Galaxy Fold ili Mate X u smislu specifikacija, ali se definitivno vraća! Biće proizvedeno svega 200.000 komada ovog telefona, koji će se sklapati po kraćoj stranici i oživeće nekad omiljen koncept Motorola RAZR modela, koji se pre dve decenije prodavao kao alva svuda u svetu.

Pročitajte i ovo: Isprobajte bilo koji Motorola telefon do 30 dana!

Glavni, unutrašnji savitljivi ekran je dijagonale 6.2 inča, odnosa strana 22:9 i rezolucije 2.142 x 876 piksela. Izgleda da će ekran biti OLED tipa, a uz njega će korisnici imati i spoljašnji ekran, odnosa stranica 4:3 i rezolucije 800 x 600 piksela.

Skener otiska prsta je pozadi, na donjem delu, dok je jedna kamera ispod spoljašnjeg ekrana, koja se koristi kao glavna kad se telefon otvori i kao selfi preko ekrana spolja, kad se telefon zatvori. Unutra će se nalaziti Snapdragon 710, sa 4 GB RAM, 64 ili 128 GB memorije i jedna skuplja varijanta sa 6 GB RAM-a. Baterija će biti oko 2.750mAh, a biće podržano i brzo punjenje, 27W TurboPower, koje srećemo i na Moto G7 Plus telefonu.

Cena bi trebalo da bude od 1.500 dolara, dakle 500 i 800 dolara povoljnije nego Samsung i Huawei savitljivi telefoni i RAZR 2019 će biti dostupan u zlatnoj, crnoj i beloj boji i to na tek određenom broju tržišta. U SAD će biti Verizon ekskluziva, a informacija za druga tržišta nema.

Iskreno, sumnjamo da je Srbija na mapi prodaje RAZR modela, ali se nadamo da ćemo imati priliku da se sretnemo sa ovim telefonom kad-tad!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS