Tužno: Glumac planirao venčanje

Autor:

Luk Peri se nije oporavio od moždanog udara i preminuo je nedavno u 53. godini.

Tužno: Glumac planirao venčanje Foto: YouTube

Zvezda nekadašnje hit serije "Beverli Hils" Luk Peri doživeo je moždani udar u svom domu u Los Anđelesu, a nakon nekoliko dana provedenih u indukovanoj komi, preminuo je 4. marta u 53. godini.

Peri je iza sebe ostavio sina Džeka (21) i ćerku Sofi (18) koje je dobio u braku sa bišom ženom Rejčel Šarp, ali i verenicu Vendi Medison Bauer (44) s kojom je bio u vezi 11 godina.

Sada "TMZ" prenosi da je par planirao da se venča u Los Anđelesu 17. avgusta, kao i da su već bili poslali pozivnice porodici i prijateljima u kojima su ih samo kratko obavestili da budu slobodni na taj datum.

"Želim da izrazim zahvalnost svima koji su mi pružili ljubav i podršku. Nebrojene priče o Lukovoj darežljivosti i dobroti su mi bile velika uteha u ovom teškom trenutku. Proteklih 11 i po godina sa Lukom su bile najsrećnije godine mog života i zahvalna sam što sam imala to vreme da provedem sa njim. Takođe, želim da se zahvalim njegovoj deci, porodici i prijateljima na ljubavi i podršci. Našli smo utehu jedni u drugima i u znanju da su naši životi bili ispunjeni ovim neverovatnim čovekom. Mnogo će nam nedostajati", poruka je koju je Vendi objavila nakon Perijeve smrti u magazinu "People".

U Lukovom testamentu, otkriveno je da je celo bogatstvo ostavio sinu i kćerki.

Peri je karijeru počeo kao "loš momak" u hit seriji o tinejdžerima u srednjoj školi, odnedavno smo imali priliku da ga gledamo i u hit seriji "Riverdejl", a nedavno je saopšteno i da se snima rimejk serije "Beverli Hils" u kojoj će igrati i originalna postava.

Ostale vijesti