• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić postavio cilj: Hoću kao Majkl Džordan!

Autor mondo.rs

"Kao koji igrač bi voleo da budeš?", upitali su reporteri Nikolu Jokića i nisu očekivali da će im dati ovakav odgovor...

Nikola Jokić igra najbolju sezonu u karijeri, beleži najbolje brojke od dolaska u NBA, igrao je na Ol-staru, a istovremeno kao lider gura Denver do pozicije koja vodi u plej-of!

Prethodne noći Nagetsi su odigrali sjajnu utakmicu protiv Minesote (133:107) uz neverovatnu timsku košarku (40 asistencija), što jasno govori o identitetu kome nastoje da teže, a koji trener Majkl Maloun pokušava da izgradi otkako je Jokiću dao veću minutažu...

Maloun je rekao da njegova ekipa pred plej-of mora da razmišlja o tome "šta igrači žele da budu", a novinari su nakon pobede pitali i Jokića, kao koji igrač bi ON želeo da bude?

Počešao se po bradi i rešeno odgovorio:

"Majkl Džordan!", iznenadio je reportere srpski centar.

"Da, želim da budem kao Majkl Džordan. Što da ne? Želim odmah da budem kao Džordan. To je moj odgovor, pitali ste me i dobili ste ga...", kazao je Jokić u opuštenom razgovoru, dok su se novinari šalili na račun toga što daleko manje "skače i šutira" od Džordana.

Iako je bilo u šali, jasno je da Nikola Jokić ima velike ambicije u NBA ligi i da se neće zaustaviti na trenunom statusu, nego će probati da izgradi karijeru "superstara".

ČONSI BILAPS ODUŠEVLJEN JOKIĆEM: KAO SABONIS U NAJBOLJIM DANIMA!

U ovom trenutku je neozbiljno govoriti da to može da bude u rangu Majkla Džordana, ali svaki trener bi voleo da baš njihov igrač na takva pitanja odgovara poredeći se sa najboljim košarkašem svih vremena, što znači da ne razmišlja o sopstvenom "plafonu" u tom trenutku.

"Kada se nalazite među prva tri na tabeli svi jedva čekaju da igraju sa vama, ali ja ne razmišljam previše o tome", dodao je Jokić o trenutnom stanju na tabeli Zapada.

Ove sezone Jokić prosečno beleži 20,4 poena, 10,7 skokova i 7,6 asistencija po utakmici, zbog čega su pojedini bivši košarkaši govorili o tome da bi mogao da bude proglašen i za MVP-a regularnog dela sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC