Glumica iz "Igre prestola" preživela pakao!

Autor:

"Ovo su moji ožiljci"...

Glumica iz "Igre prestola" preživela pakao! Foto: YouTube/BORNG

Glumica Esme Bjanko, koja je u "Igri prestola" igrala prostitutku Ros, na društvenim mrežama je objavila da je bila žrtva zlostavljanja u porodici i vezi.

Glumica, koja trenutno igra u seriji "Mađioničari" (jer je "ubijena" u priči iz Vesterosa), podelila je uznemirujuće fotografije leđa prekrivenih ožiljcima.

"Ovo su moja leđa, ovo su moje povrede i ožiljci. Bičevanje sam doživela pod izgovorom da je u ime umetnosti. Uprkos činjenici da su prošle godine, ja imam simptoma post-traumatskog stresa koji su sve gori. Ja nisam dobro," napisala je ona.

Haštag #IamNotOK je trenutno među najpopularnijima na Twitteru, a koriste g aoni koji su preživeli zlostavljanje kako bi pokazali da traumatični događaji ostavljaju dugogodišnje posledice na žrtve.

"Bivši dečko me je tukao, zaključavao, uskraćivao mi hranu i mogućnost da spavam. I dalje se budim noću, okupana znojem, i mislim da nisam pobegla," rekla je ona.

"Zbog svog poremećaja post-traumatskog stresa, pijem šaku lekova dnevno. Barem sam preživela. Mnoge druge žrtve nisu," napisala je Esme.

Ostale vijesti