• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evra i "CR7" na WhatsAppu: Brate, razbićemo ih!

Autor mondo.rs

Nekadašnji Ronaldov saigrač otkrio je sa kakvim samopouzdanjem je as Juventusa iščekivao revanš susret sa Atletikom.

Od prvog minuta utakmice u Torinu, bilo je jasno da je Kristijano Ronaldo izašao na teren sa mentalitetom Terminatora, rešen da, ako je potrebno, unese u gol svih 11 igrača Atletika, samo da Juventus nadoknadi 0:2 sa "Vanda Metropolitana" i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona.

Psihološki nije bilo lako nositi teret lošeg rezultata iz prvog meča.

Navijači crno-belih su pune tri nedelje živeli u strepnji da će ono čemu se nadaju od letos biti izgubljeno mnogo pre finala 1. juna, ali Juve je na čelu sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena potpuno "poništio" ekipu Dijega Simeonea.

Svi su videli kako je Ronaldo izgledao za vreme i posle utakmice, ali u kakvom raspoloženju je iščekivao "meč sezone"?

Tu stranu priče delimično je osvetlio Patris Evra, bivši prvotimac Juventusa, koji je sa Portugalcem od 2006. do 2009. bio saigrač u Mančester junajtedu.

Evra je na svom Instagram profilu objavio "skrinšot" WhatsApp prepiske sa "CR7", iz koga se vidi da je on bio prilično uveren u pozitivan ishod revanša.

View this post on Instagram

Behind the scenes... these are messages between me and @cristiano 5 days before the massive comeback!!! This just shows you the confidence, the anger, the determination from the best player in the world we should thank cricri mummy and daddy and of course god for giving to us that nice man and unbelievable player. Every big occasion with big pressure my brother always proves he is the man !!! Soo please don’t be jealous I just wanna share and if you don’t agree I can’t do anything for you ...enjoy your life but you have to recognise he is simply the best of the best and don’t try to tap the screen for his number #ilovethisgame #positive4evra @juventus #finoalafine #world #bestplayer

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Kada mu je Francuz napisao da "računa na njega" u revanšu, Ronaldo je odgovorio: "Proći ćemo, brate. Smrvićemo ih kod kuće", uz propratnu fotografiju na kojoj deluje kao da se javlja sa apsolventske ekskurzije.

Evra je objasnio da se ta prepiska desila pet dana pre demoliranja "jorgandžija".

"Ovo vam pokazuje samopouzdanje, ljutnju i odlučnost najboljeg fudbalera na svetu. Treba da budemo zahvalni njegovim mami i tati i naravno bogu, što su nam dali tog divnog čoveka i neverovatnog igrača. U svakoj velikoj utakmici, velikog pritiska, moj brat dokazuje da je 'taj'... Ako se ne slažete, šta mogu. Uživajte u životu, ali morate priznati da je on jednostavno najbolji među najboljima".

Evra je sa Mančester junajtedom osvojio Ligu šampiona 2008. godine, pobedom nad Čelsijem u Moskvi, dok je sa "starom damom" izgubio finale 2015, od Barselone u Berlinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC