• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić otvorio dušu: Ja sam "pozitivna budala"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Borca Darko Vojvodić zahvalio svima na podršci koju je dobio uprkos eliminaciji od Širokog Brijega u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine.

 Darko Vojvodić: Ja sam "pozitivna budala" Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Prošle srijede hercegovački tim je zabiježio minimalnu pobjedu u Banjaluci i prošao u polufinale Kupa BiH, što je jako pogodilo stratega crveno-plavih Darka Vojvodića, koji je bio uvjeren u prolaz Borca.

Zato je dva dana kasnije na konferenciji za štampu pred subotnji duel sa Slobodom iz Mrkonjić Grada u 18. kolu Prve lige Republike Srpske, zahvalio svima na pruženoj podršci i otkrio čak da je dobio i pismo od jednog ljubitelja fudbala.

Borac pred Slobodu: Katastrofa sve osim pobjede

"Želio bih da se zahvalim svima na podršci ovih dana, dobio sam čak i neka pisma. Zahvaljujem se gospodinu koji mi je napisao pismo i mogu da kažem da je potpuno u pravu. S obzirom da nema povratne adrese, ne mogu mu odgovoriti, ali pozivam ga da bude moj gost na subotnjoj utakmici protiv Slobode", rekao je Vojvodić.

Na pitanje koliko je sada teško psihički podići ekipu poslije eliminacije u Kupu BiH, Vojvodić je najprije istakao da je iskreno vjerovao u prolaz i dodao da je njegovom timu nedostajala sreća da eliminiše goste sa "Pecare".

"Mogu za sebe da kažem da sam 'pozitivna budala' koja može da izbaci svaki tim. Strašno sam vjerovao u prolaz i bio nekako 'namješten' da ćemo proći. Znao sam da možemo, znao sam način na koji ćemo igrati, imali smo i A i B varijantu. Ono što je nama nedostajalo nije ni trka, nije ni znanje niti zalaganje već samo malo sreće. A danas bi onda pričali drugačiju priču", dodao je trener Borca i nastavio:

"Taj meč ne smije da ostavi nikakav trag jer mi živimo od prvenstva i naš cilj je isključivo povratak u Premijer ligu BiH. Ovaj tim je kocipiran za ovu ligu. Za nešto više trebaju nam još dva prelazna roka, možda i tri, kako bi formirali još kvalitetniju ekipu. Naravno, ovdje nema vremena, sve se hoće što prije i preko noći. I ja sam takav, ne mogu da čekam pa svaki put upadnem u istu zamku da su mi želje veće od mogućnosti".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kad se sve sabere, ne može da bude nezadovoljan izdanjem svog tima protiv treće ekipe u BiH.

"Ono što je jako bitno da nas Široki Brijeg nije nadigrao ni u jednom momentu i da smo protiv trećeplasiranog tima šampionata bili na ravne časti. Kad budemo u nekom drugom vremenu, garantujem životom da ćemo biti značajan faktor u Premijer ligi BiH".

Vojvodić nije precizirao šta konkretno piše u pismu, ali je otkrio da je meč sa Širokobriježanima bio njegov prvi domaći poraz poslije tri godine.

"Nemam problema ni sa podrškom niti sa kritikom...Moj otac nije ni tajkun ni 'guzonja' pa da sam došao na neku preporuku, niti sam član neke partije. Ovdje sam došao iz Tuzle i nisam imao nikakve veze. U životu iza mene stoje jedino rezultati. Evo ovo sa Širokim Brijegom je prva domaća utakmica koju sam izgubio posije tri godine. Od 2009. godine kad sam postao trener, bio sam bez posla samo kad sam to želio. Neko sam ko je cijenjen i ko radi posao kako treba. Nikad nisam imao zaleđinu već sam isključivo zavisio od svog rada", zaključio je Vojvodić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Netreba ti prefiks pozitivna, odlaziiiiiiiiii

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC