• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Još Rad, pa da se kompletiramo

Autor mondo.rs

Trener lidera Superlige ne isključuje mogućnost da se neko od povređenih nađe u ekipi za gostovanje na Banjici (nedelja, 17.00).

 Milojević: Još Rad, pa da se kompletiramo Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je tokom prvog meseca prolećnog dela sezone imala gotovo maksimalan učinak. Jedina dva boda ispuštena su u "večitom" derbiju, ali i to je bilo dovoljno da Radnički sa svih pet pobeda priđe na "minus sedam" i trku za titulom učini nešto neizvesnijom - pogotovo što sledi deljenje bodova sa dva, pred početak plej-ofa.

Poslednji meč pred dvonedeljnu pauzu crveno-beli igraju u nedelju od 17 časova, a protivnik je Rad, koji se nalazi u svojoj, krajnje specifičnoj seriji.

"Građevinari" su u pet prolećnih kola zabeležili pet remija, tako da je pred Zvezdom izazov da im nanese prvi poraz u nastavku Superlige.

"Ne očekujemo da bude lako. Možda stanje na tabeli to ne pokazuje, ali Rad ima svoj način igre u prolećnom delu prvenstva. Igrači su se navikli na novog trenera Miloševića, a na Banjici imaju motiv više i tamo nikada nije bilo lako igrati. Mi imamo naš cilj i adekvatno ćemo se spremiti za tu utakmicu", rekao je na konferenciji za medije Vladan Milojević.

Strateg lidera i aktuelnog šampiona Srbije na prethodnim mečevima je dao šansu velikom broju igrača, menjao je i formacije. U petak je izrazio zadovoljstvo kako igrama, tako i motivacijom i spremnošću prvotimaca.

Donekle su njegova opredeljenja bila uslovljena povredama, kojih ima i pred gostovanje na Banjici.

"Prijaće nam pauza, posle koje očekujem da ću imati sve adute na raspolaganju. Nadam se da će se i reprezentativci vratiti u klub zdravi", poručio je Milojević i pozabavio se zdravstvenim biltenom.

"Gobeljić, Rodić, Boaći i Marin su bili van stroja, dan pred meč sa Radnikom problema je imao i Čaušić. Biću posebno srećan kada ih sve ponovo vidim u trenažnom procesu, kao što se nedavno vratio Jevtović. Neki od pomenutih bi možda mogli da budu spremni za Rad, ali to zavisi od procene lekarskog tima. Svakako očekujem da se Rodić i Gobeljić posle pauze maksimalno uključe u rad", posebno se osvrnuo da duže vremena odsutne defanzivce.

Zvezda već nekoliko meseci radi na vezivanju važnih igrača novim dugoročnim ugovorima.

Potpisali su Marin, Savić, Stojković, Borjan i mnogi drugi, a u petak je to učinio i 19-godišnji "vezista" Veljko Nikolić, trenutno na kaljenju u Grafičaru.

"Srećan sam zbog toga, uprava kluba radi pravi posao. Uvek mi je drago, kao zvezdašu i kao treneru, kada igrači na obostrano zadovoljstvo produže saradnju. Pred januarske pripreme sam rekao da je prvi put posle dužeg vremena u Zvezdi ostao kostur tima, a kada postoji kontinuitet, mnogo je lakše i za klub i za struku. To je jako dobra i pozitivna stvar, ali neki put mogućnosti ne dozvoljavaju da to uradite. Zvezdaška opredeljenost igrača je prisutna i drago mi je što su ostali", izjavio je na kraju Vladan Milojević.

Crveno-beli u poslednje četiri i po godine imaju izvanredan skor u duelima sa Radom - devet utakmica, devet pobeda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC