• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriven detaljan plan priprema "Zmajeva"

Autor mondo.ba

Pročitajte detaljan plan priprema Roberta Prosinečkog za prve dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

 Otkriven detaljan plan priprema "Zmajeva" Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Bosna i Hercegovina prve mečeve kvalifikacija za Euro igra protiv Jermenije (23. mart Grbavica, 20,45) i Grčke (26. mart Bilino Polje, 20,45).

Reprezentacija BiH će prije utakmice sa Jermenijom odraditi pet treninga u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, izuzev onog službenog, koji će kao i svi ostali biti otvoreni za medije samo prvih 15 minuta.

Nakon utakmice protiv Jermenije će Zmajevi "preseliti" u Zenicu. U nedjelju od 18 časova odradiće trening zatvoren za javnost u Treningu centru FSBiH, a u ponedjeljak od 20 časova imaće službeni trening na Bilinom polju.

Poučeni iskustvom da uvijek može biti sitnih promjena, iz FSBiH su saopštili da će sve relevantne informacije u vezi toga biti objavljene na njihovoj stranici.

Od ranije je poznato da se na okupljanju neće pojaviti Stjepan Lončar umjesto kojeg je pozvan Samir Memišević, a problema s povredom ima i Elvis Sarić, s tim da ga to, prema posljednjim informacijama, neće spriječiti na dođe u ponedjeljak na okupljanje gdje će posljednju riječ dati ljekarski tim.

BiH se takmiči u Grupi J, uz Italiju, Finsku, Grčku, Jermeniju i Lihtenštajn, a kroz Ligu nacija izborila je učešće u plej-ofu, u kojem će završiti ako u grupi ne osvoji neko od prva dva mjesta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC