Kćerka Majkla Džeksona opet isekla vene?

Autor:

Američki mediji prenose da je Paris Džekson opet pokušala samoubistvo, ona demantuje, policija potvrđuje?!

Kćerka Majkla Džeksona opet isekla vene? Foto: Tanjug/AP/Suzanne Plunkett

Kćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, prebačena je u bolnicu jer je pokušala sebi da oduzme život, prenose američki mediji.

Paris je i ranije bila hospitalizovana zbog iste stvari, a bori se sa depresijom već godinama.

Kap koja je ovoga puta prelila čašu bila je činjenica da ceo svet bruji o dokumentarcu "Napuštajući Nedođiju", u kojem žrtve Majkla Džeksona do najsitnijih i najmučnijih detalja opisuju kako ih je pevač seksualno zlostavljao.

Paris je neko vreme ćutala, zatim na Twitteru napisala da neće gledati film, a onda ovog vikenda, navodno, pokušala da se ubije.

Pre šest godina, kada je imala samo 15 godina, progutala je veću količinu lekova a zatim pokušala da iseče vene. U januaru ove godine dobrovoljno je otišla u ustanovu za rehabilitaciju, ali ju je napustila posle nekoliko nedelja.

Paris je demantovala ove glasine na društvenim mrežama...

...ali je policija Los Anđelesa izdala zvanično saopštenje u kojem je potvrdila da je Džeksonova kćerka primljena u bolnicu nakon pokušaja samoubistva.

Paris je u nedelju ujutru viđena u šetnji sa dečkom, ali je nosila duksericu sa predugačkim rukavima, pa paparaci nisu uspeli da joj slikaju ručne zglobove i utvrde da li ima posekotine.

Džekson se 1997. venčao sa medicinskom sestrom Debi Rou, a iste godine rođen je Majkl Džozef junior, poznatiji kao Prins. Par je godinu dana kasnije objavio da je rođena i Paris-Majkl Ketrin, a razvod je usledio 1999. godine. Džekson je 2002. saopštio da je, uz pomoć nepoznate surogat-majke, dobio i treće dete, sina Prinsa Majkla II, poznatijeg kao Ćebence.

Ove godine navršiće se decenija otkad je Džekson preminuo usled prevelike doze anestetika, koje je ubrizgao samom sebi. Lekar koji mu je obezbedio lekove koji se inače daju samo u kliničkim uslovima, dr Konrad Marej, zbog toga je optužen i osuđen za ubistvo iz nehata i odslužio je dve od četiri godine zatvora, na koliko je bio osuđen.

Ostale vijesti